Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2010, 11:35
Ja jestem spokojny jak na razie. Maaskant miał o tyle pecha że nie licząc meczu z Polonią Bytom, trafiły mu się trzy trudne mecze (jak na Ekstraklase) pod rząd z marszu. Wyjazd do najlepiej grającej drużyny w lidze, mecz z Koroną która jest czarnym koniem i wyjazd do Bełchatowa gdzie w przeciąu 5 lat wygraliśmy tylko raz tam. A wiadomo, że zaczyna z rozbitą drużyną i niezgranym składem. Przecierz nawet wczoraj mieliśmy dwa debiuty w lidze. Dodatkowo, sam trener musi się dowiedzieć jak gra się w tej lidze, bo mimo wszystko to dość specyficzna liga oraz kto jest kto w Ekstraklasie.
Tak naprawdę to teraz się okaże co Maaskant potrafi bo czekają nas teoretycznie trzy łatwiejsze mecze gdzie powinniśmy zdobyć 9pkt. Ja cały czas mam wrażenie że gramy z trzymanym hamulcem ręcznym, jak go puścimy możemy polecieć serią zwycięstw. Tak naprawdę zamiast tych dwóch punktów w trzech meczach równie dobrze mogliśmy mieć 5. Słupek Brożka w ostatnich minutach w Białym, wczoraj coś na koniec wpada, a były ku temu okazje. Generalnie czas działa na naszą korzyść i jestem jakoś dziwnie spokojny że tą runde zakończymy w pierwszej trójce, a walka o mistrza rozegra się w następnej rundzie.
Odpowiedz cytując