|
jedyne rzecz jaka mi sie nie podoba, to to, że Maaskantowi pomagają Żurawski i Cleber. Oni niby trzymają drużynę i są doradcami szkoleniowca...i właśnie dlatego będa grali. A nie powinni. Cleber to w ogóle nie powonien się przebierać, nie wiem komu dziękować za ten wczorajszy nieodgwizdany bezsensowny wślizg. Sędzie nie gwizdnął bo nie myślał ze ktokolwiek inteligentny może się tak zachować. Pomiając braki szybkościowe naszej nowej czernej plamy, to Cleber przebił główkę i poszła brama, tak samo Cleber traci duzo piłek jak na obrońce, bo zamiast uspokajać stara sie grac albo to silną prostopadłą która nic nie wnosi do tematu bo nikt do niej nie dochodzi albo bezproduktywną dzidę.
Marcelo i Głowa w porównaniu z Cleberem i np. Chavezem to niebo i ziemia. Tutaj nawet boję się o przeciwników, bo niektóre wejścia Clebera są w szalonym stylu Juniora Diaza tyle że bardziej hardkorowe.
A Chavez to plama smoły. Jak wdepniesz jesteś blisko to będzie ciężko się z niej wydostać, ale wystarczy być szybkim i ją obiec i po kłopocie.
Żuraw powinien wchodzi na 5 minut, Cleber powinien być yyy nie wiem niech zrobia go nawet asystentem, a Chavez, no cóż będzie grał, żeby tylko komisja ligi go nie ukarała po tym jak wczoraj chciał wyłączyć z gry noge kogoś tam z GKS.
Obrone mamy dramat, najpewniejszy wydaje sie Czesiek Palik który mimo że jest pomocnikiem, i czasem nie wróci to bezsensownie nie traci i nie fauluje.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
|