Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2010, 08:59
felipe i mic – ponieważ wyraźnie zaznaczyłem że odpowiadam tylko za siebie, a teraz zarzucacie mi kłamstwo macie czas do środy na udowodnienie mi tego kłamstwa. Skoro coś takiego piszecie to najwyraźniej macie na to niezbite argumenty dlatego czekam na ich ujawnienie. W przeciwnym wypadku zostajecie oszczercami rzucającymi oskarżeniami bez pokrycia i wedle własnego widzimisię, a tego tolerować nie zamierzam i w środę o godz. 23.00 widzę tu albo dowody albo przeprosiny albo wylatujecie obaj.

Niekonik załapałeś parę przewinień na raz. Po pierwsze apelowałem w politycznym o spokój, nie dostosowałeś się, założyłeś bzdurny temat, rzuciłeś wyzwiska, bawiłeś się w moderatora twierdząc co „można robić” w twoim mądrym temacie, a do tego już wcześniej byłeś na oku. Szczególnie za to pierwsze – nie dostosowanie się do próśb dostałeś karę bo zazwyczaj proszę lub ostrzegam, dopiero potem gdy to nie skutkuje rozdaje bany. Ban długi bo zbiorczy za kilka spraw i tylko takie odnoszą skutek. Teraz jeszcze w tym temacie masz jakieś pretensje, na twoim miejscu nie wychylałbym się bo widać że wrócił ten sam styl wypowiedzi co sprzed bana, a jest wśród nas jeden mod wybitnie wyczulony na punkcie dublowana kont i potraktuje cię jako recydywistę. Koniec z mojej strony.

gigant bardzo słuszne zwrócił uwagę na „majstra”. U nas gra się o mistrza, a nawet ze względu na wymowę krakowską o „miszcza”. Jak ktoś chce przejmować regionalizmy językowe, różne takie „majstry, szpile, bany, na dwór itp.” to niech robi to na innym forum.

Mila forum ma to do siebie że nie każdego da się rozpoznać pod nickiem. Czasem jest tak że ktoś ogarnięty ze stadionu nie będzie odróżniony od zwykłego piknika telewizyjnego. Ja osobiście przywiązuje dużą wagę do tego kto pisze dany tekst, wiele osób rozpoznaję ale na pewno nie wszystkich. Bana na nicka Adam dał ktoś inny więc nie odpowiem.

Jeszcze chłopak, który dostał bana za komentarze po wypadku. Nie pisz do mnie privów, są sprawy za które ludzie wylatują na zawsze, ta też pod to podchodziła. Dostałeś okresowy i na tym zakończmy.

Jako jedyny wypowiedziałem się tutaj bo, najwyraźniej błędnie, uważam że pewne rzeczy można i należy wyjaśniać. Spotkałem się jedynie z napastliwym tonem i pretensjami, to dało wyraźną odpowiedź na pytanie czy warto komukolwiek cokolwiek tłumaczyć. Na przykładzie tematu o „polskich drużynach w europejskich pucharach” widać bardzo dokładnie że bezowocna jest metoda próśb i tłumaczeń, natomiast jedynym skutecznym sposobem jest działanie zgodnie z zapowiedziami i egzekwowanie nieprzestrzegania reguł bez wdawania się w dyskusje.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując