Wyświetl pojedynczy post
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2010, 22:20
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Niech mi ktoś z was wyjaśni jak można puścić gola po strzale z takiego konta w długi róg. Tz może nie jak można bo to dziś widziałem, ale nie rozumiem tego.

Dla Pawełka to ja mam propozycje, połóż się człowieku i leż. Jest żenujący, ciągle niepewny. Miałem dla niego wielki kredyt zaufania, ale tracimy przez niego ważnego gola. Nie dajesz mi już żadnej nadziei, nawet Zieńczuk miał sezon konia, a u niego nic, nic, nic.

Jesteś hardcorem Pawełek. Mam nadzieję że nikomu, nie wpadnie negocjować z tobą nowego kontraktu. Niech gra ktokolwiek byle nie on, niech nawet Małecki idzie na bramę jeśli nikogo innego w klubie nie ma.
Bez przesady. Przypisywanie tej bramki Pawełkowi, to nadużycie. Strzał z 4-5m nie powinien mieć miejsca, a strzały z takiej odległości to muszą być szmaty, zeby obciążyć nimi bramkarza. To był dobry, celowany strzał obok bramkarza, który asekurował prawidłowy - krótki róg.

Generalnie mecz w pierwszej połowie dno i wodorosty. Wisła grała słabo, GKS też. Po zmianie stron Maskaant zareagował podwójną zmianą, i powinno zakończyć się naszym zwycięstwem - okazje ku temu były. Bełchatów poza bramką nie miał innych sytuacji.

Druga połowa daje nadzieje, że do wiosny dojedziemy z niewielką stratą i na puchary na koniec się załapiemy. A w zimie trzeba wymienić kilku piłkarzy. Szczególnie w obronie.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując