Wyświetl pojedynczy post
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2010, 22:08
Biorąc pod uwagę ceny jasne było, że najbardziej chodliwe będą bilety na G. Cokolwiek "ekipa zarządzająca sektorem" wymyśli, jest pewna grupa ludzi dla których liczy się tylko pieniądz, więc ekonomicznie są zmuszeni do zakupu tego karnetu.

Oczywiście zwraca uwagę średnia wieku na G, co nie jest niespodzianką i w większości nie przekracza 30stki, co jest raczej normą porównując z innymi młynami.

Wspominano tutaj kłopoty z dystrybucją na Lechu Poznań - dobrze będzie jak nasi tzw. Prezesi wezmą sobie doświadczenia kuchennych do serca. Tam pięknie miało być, Pani rzecznik Dziok piała do radia jakie to olbrzymie zainteresowanie meczem z Salzburgiem, jakie kolejki..a problemów było kilka:
- wycofano możliwość płacenia kartą,
- wycofano się z decentralizacji dystrybucji, normalnie poza kasami było kilka innych kanałów sprzedaży, tym razem tylko kasy.
- nawalił system rejestracji biletów on-line,
- nawalił system transakcyjny WBK,

I wszystko moi drodzy "jak na złość" stało się właśnie przed meczem z Salzburgiem . Najgorsze dla nich było to, że głównymi ofiarami systemu były osoby posiadające karnety, bo nie mogły podobno zrealizować przywileju pierwokupu. Lech wyszedł z zalożenia że lepiej sprzedać freelancerom, którzy i tak kupią bilet na Salzburg, niż dawać upusty karnetowiczom.

Koniec o Lechu - to taka wypominka w stronę naszej góry aby mogła się napatrzeć zanim naważy nam piwa.

Generalnie z moich obserwacji zauważam, że nie ma co jątrzyć. Natomiast jestem prawie pewien, że Wisła Kraków nie będzie miała stadionu pełnego z kilku innych przyczyn (nie mam na myśli administracji miasta), mianowicie:
- przy tym poziomie sportowym, nikt nie będzie się chciał lansować na Wiśle (pamiętam akcje na FCB, Realach, Parmach, Lazio, na pierwszej Parmie),
- logistyka i podejście ZIKiT to żelazna kula u stóp potencjału marketingowego tego klubu. Nie robią nic aby ułatwić przyjezdnym spoza miasta kibicom dotarcie na mecz - podam bardzo prosty przykład. Borek Fałęcki - zjechać się do niego mogą:
- Kurdwanów,
- Skawina,
- Myślenice
- nie wiem ....a co jeszcze.
Można koło CH Zakopianka zrobić Park&Ride na pętli ustawić 2h przed meczem kilka autobusów. 2 dyskretnie ulokowane policyjne suki i zawieżć masę ludzi bezpiecznie na mecz i z powrotem.
Taka inicjatywa mi się nasuneła. Oceńcie sami.

Panowie - uprzejmie prosze o nie rzyganie na klatkach schodowych trybun, uprzejmie proszę o nie oddawanie moczu w narożnikach półpięter. Uprzejmie proszę o korzystanie z koszy na śmieci jak klub je już dostarczy po uświadomieniu sobie że ma do czynienia z ludźmi a nie z bandą idiotów, którzy użyją kosza na śmieci w innym celu (tam też proszę nie zostawiać ekskrementów).

Dobranoc
Ostatnio edytowane przez Donson : 27.09.2010 o godz. 06:45.
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując