|
Subiektywne oceny (1-10) :
Pawełek : 6 - do utraty bramki wydawał się pewny . Jednak bramka idzie pośrednio na konto Clebera , Chaveza i jego . Poza tym bez zastrzeżeń , robił co do niego należało .
Cikos : 1 - nie wiem co on robił na boisku , dobrze że to tylko wypożyczenie
Cleber : 2 - przykro ogląda sie grę tak dobrego zawodnika , wydaje sie że sam spodziewal sie takich wystepów i dobrze że planuje emeryture
Chavez : 3 - miał lepsze interwencje niż jego partner , przypomina mi Choto z Legii tyle że musi sie ograc w naszej lidze . Przeczuwam że komisja ligi zawiesi go na jakieś 2 mecze .
Paljic : 3 - słaby mecz , nic nie dawał ofensywie , a defensywnie nie zawsze nadażał
Rios : 3 - nie wiem co to za kontuzja , ale jeśli rzeczywiście jest na rzeczy to coś go rozgrzesza za tak słabą gre
Sobolewski : 6 - jeden z niewielu którzy walczyli w tym meczu
Wilk : 5 - przeciętny występ
Boukhari : 4 - zrobił akcje bramkową , ale poza tym mógł mieć lepiej ustawiony celownik , dał się prosto ogrywać bełchatowianom
Żurawski : 2 - kolejny słaby występ.. który to już
Paweł Brożek : 6 - bez bramki , ale jego gra nie była zła w tym meczu , nieźle radził sobie na skrzydle fajnie dogrywajac piłke , niestety dwa razy Boukhari tego nie wykorzystał
Małecki : 5 - robi szum jednak nic w tym meczu z tego nie wynikało
Branco : 5 - ciężko ocenić , ale jest nadzieja że będzie lepszy od Cikosza
Pierwsza połowa to był dramat , druga daje nadzieję , natomiast ciągle nie można odżałować rozpieprzenia naszej defensywny w drobny mak
|