filemon napisał(a):

|
Uważam, że w nastepnym meczu powinno tak to wyglądać: Pawełek - Cikos, Branco, Bunoza, Paljić - Boukhari, Sobol, Wilk, Piotr Brożek - Boguski, Paweł Brożek.
|
ludzie co wy sie tak uje*****cie tych 2 defensywnych pomocników? to ma być ofensywny styl gry jaki zapowiadał trener? no nie masakra poprostu...
Ofensywny styl: rozumiem grać 4-4-2 bo taki nam najbardziej odpowiada no ale nie 2 def. pomocnikami.
Cikos - bardzo przeciętnie ostatnio gra
Branco - Pierwszy mecz i dość dobre wrażenie
Bunoza - myślę, że dzisiaj to on zamiast Clebera powinien grać
Paljic - niby ofensywny pomocnik a lepszy z niego lewy obrońca niż z "Pietii"
Boukhari - nie grał prawie nic dzisiaj.... co prawda znakomite dogranie do Brożka przy karnym.
Sobol - dzis dość pozytywnie ale ogólnie to bez formy ostatnio
Wilk - dzisiaj przeciętnie ale myślę ze i tak jest w lepszej formie niż Sobol
Pietia - hmmm dzisiaj nie grał nie wiem jak bedzie po kontuzji ale myślę ze powinno być więcej polaków w składzie
Boguski - moze ta bramka dzisiaj doda mu troche pewności siebie? zobaczymy
Brozio - kilka razy ładnie sie pokazał ale no nic dodac nic ująć... nie wyróżnia się jak w sezonach gdzie zdobywał korone króla strzelców.
Żuraw - uważam go za legende klubu (żywą i nadal grającą) ale sorry gość jest bez forym... wypad na ławeczke.
Szkoda Kontuzji Riosa i nie wiadomo wlasnie co znim. Oby Kiro wrócił... moze wkoncu czas dać Jirsakowi pograć? a moze Garguła odzyska dobrą dyspozycje? Na pewno powinien grać Mały robi dużo zamieszania... tylko wpoić mu do tego jego móżdżku żeby nie patrzył tylko i wyłącznie na piłke biegnąc w stronę bramki. Niech czasem podniesie głowe i niech nie śle takich balonów w pole karne... moze dla niego lepszy by był napad?
ogólnie moja jedenastka: Pawełek (mimo nienajlepszej gry to Jovanić przeraża popełnianymi błędami z koroną) - Branco, Bunoza, Chavez (dosc pozytywny wystep, nie ustrzegł sie bledow), Paljic- Kirm (jesli sie wyleczy), Wilk, Jirsak, Boukhari/ Rios (w zaleznosci co z ta kontuzja) - Małecki, Boguski/Brożek