Wyświetl pojedynczy post
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2010, 19:38
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Chciałem tylko przypomnieć, że to nie Władca Pierścieni i trener Maaskant nie jest Gandalfem Białym. Potrzebujemy czasu i przede wszystkim kilku wartościowych zawodników, żeby zacząć grać zdecydowanie lepiej. Przynajmniej do zimy wiele w obrazie gry się raczej nie zmieni. Słabe momenty będą przeplatały się z lepszymi i jeszcze wiele nerwów stracimy. Myślałem, ze wszyscy już zdali sobie z tego sprawę, a tu... po każdym meczu to samo.
Tyle że trener Maaskant ma najlepszą kadrę w lidzę, nie postawi na Gargułę, Małeckeigo i Bunozę bo oni są w lepszej formie niż Ci co grają, Pawełek też nie wiem co na boisku robi. To są widocznę błędy trenera, tak jak napisał kolega wystawianie Riosa na skrzydle, to jest napastnik, czemu nie postawić tam Małego lub Kirma, na ławcę siedzą u nas gracze za miliony Jirsak, Garguła, Łobo, Kirm, (nie wspominając o Małym i Boguskim), który z trenerów w lidze ma taki komfort, przecież wiecznie pod formą oni nie będą bo to nie jest przypadek że kiedyś grali a jak przyszli do Wisły to grają źle...tu nie chodzi o umiejętności ale o psychikę i to jak trenują...a jeśli trener uważa że są słabi zesłać do rezerew a nie trzymać na ławcę, biorą pensje niech pograją tam jak się ich nie da wywalić
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 26.09.2010 o godz. 19:45.
Odpowiedz cytując