Marszałek napisał(a):

.
O ile z tym pierwszym się zgadzam to co Bukhariego absolutnie nie. Facet raz,że potrafi niekonwencjonalnie zagrać to dwa ma super przegląd pola,problem z tym,że nie ma z kim grać. Takich zawodnikow nam trzeba więcej. Gość wie jak się gra w piłkę, widać to gołym okiem. Niemniej musi ktoś z nim grać a nie Zurawski,który zamiast isć w pierwszej połowie w stronę bramki ten przerzuca sobie piłkę na prawą nogę. Dzięki zajebistemu podaniu Marakończyka Brożek wypracował karnego. Wg mnie skład zaczyna się krystalizować, Małecki słusznie siedzi na ławie. Zurawski out, Cikos out, Branco w kilku kpinęciach pokazał,że jest o klasę lepszy od Słowaka. Problemem dla mnie jest Chavez. Wg mnie powienien pograć kilka spotkań aby zyskać pewność siebie, chyba tego mu brakuje. Powinniśmy mieć z niego pociechę. Także na, plus Paljic,ambicja,technika. Reszta bez zmian, piach. W przerwie zimowej trzeba naprawdę powywalać kilku gości bo aż żal sie robi.
|
To niech gra pod Brozkiem na środku, gdzie nie trzeba tyle biegac (zwłaszcza jak za soba ma Sobola z Wilkiem) a nie na boku pomocy, bo na tym boku to on ani nie ciągnie akcji w ofensywie ani nie pomaga w obronie