Wyświetl pojedynczy post
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2010, 18:07
Branco akurat zagrał dobry mecz. Niestety Jaga prowadzi z Zaglębiem 2:0 i pokazali jak się gra w przewadze. Kupisz musi być nasz! Jednak myślę, że nie będą tak długo wygrywać. Ja po tym meczu nie jestem załamany w zasadzie lepszy rydz, niż nic. Natomiast Pawełek do zmiany Chavez jest drewniany. Podoba mi się gra Boukhariego duże wzmocnienie zespołu. Małecki wszedł i zrobił dużo wiatru jednak wiele akcji próbował rozwiązywać indywidualnie - nie słusznie! Następny mecz to musi być wygrana! Musi! Patrząc na układ tabeli nie jest tak źle. Tylko 3 pkt straty do vice - lidera. Branco w następnym meczu powinien wystąpić z Brożkiem lub Paljiciem na bokach obrony. Niestety w następnym meczu jesteśmy skazani na grę z Chavezem lub Kowalskim ja jestem za wprowadzeniem Nalepy jak któryś z moich poprzedników napisał. Po zimowym oknie muszą być wzmocnienia przede wszystkim na skrzydła niech przyjdzie Kupis albo Małkowski no i obrona teraz szczególnie środek dwóch solidnych stoperów trzeba! Przydałby się też ofensywny pomocnik.
Odpowiedz cytując