sq napisał(a):

@0 22, @kreseq.. nie możemy mówić o kompleksach Lecha skoro Legioniści mieli koszulki z przekreślonymi pyrami albo z napisem "Jeb#########ać Lecha"
Pisanie o "kompleksach"? BYZYDUUURA... Nienawiść z obu stron. Po prostu. Tak trudno się z tym zgodzić?
|
To już Twoja sprawa, że nie potrafisz odróżnić pojedynczych szalików, koszulek zwykłych osób od całej akcji, jak mniemam, osób decyzyjnych w kwestiach opraw
Tylko uprzejmie skomentowałem, że mnie to rozbawiło. A teraz uprzejmie komentuję, że nie da się porównać akcji pt 'wszyscy ....imy na Legię z szalikami za 15 zł' od pojedynczych koszulek antyLecha na Legii.
Dzieki za graty za stadion.
P.S. Mi nie chodzi o samą napinkę, która jak sam mówisz jest oczywista w związku z naszą prawie 30 letnią rywalizacją. Tylko, że można to zrobić z jajem, można nam pojechać od truskawek, można jakoś wykorzystać sytuacje, że przyjeżdżacie do nas wreszcie jako uczciwy mistrz, można było zrobić szyderkę, że Wy jestescie prawdziwym mistrzem, a nam pozostało świetowanie tego wsród rozgrywek 14 latków etc. Ale można też było osiągnąć poziom Cracovii i walnąć wrzutę w stylu 'milicyjnego nasienia' i pojechać zwykła kibiconetową ....ą
Mnie to bawi.