simone napisał(a):

Skoro nie jesteś zorientowany to przeczytaj uważnie i ze zrozumieniem pytanie, które postawiłem przed twoim cytatem.
|
Ale przecież tu chodzi nie o czas budowania a o opóźnienia które być może wyniosą nawet rok czasu.
Racje ma PvD że w dużej mierze jest już pozamiatane i pismaki poszły na łatwiznę, waląc w stadion teraz gdy wszystko jest jasne i klarowne a nie wtedy gdzie już były grube opóźnienia ale był jeszcze czas by wywrzeć presję.Wtedy łykali brednie Majchrowskiego o kolejnych nierealnych terminach.
Natomiast o tyle nie widzę niczego złego w takich artykułach że to co robi M to jest jeden wielki skandal.Nie dość że ma wszystko w dupie i łże non stop, to jeszcze sobie po prostu z nas kpi.?Zrobił się wielkim pasiakiem i robi wszystko by pokazać jak ma na nas wyjebane.
Ja twierdze że te artykuły nie biją w nas, w nasz klub, tylko właśnie w niego i w jego kłamczuszkę.Myślę też że może to w jakiś sposób pomóc Wiśle w negocjacjach bo jestem przekonany że na dziś to miasto chce nas na tym stadionie grubo wyjebać
Jak by nie patrzeć to on nie jest wart 500 mln a od tego chcą nam naliczyć haracz.
Niestety też trza sobie szczerze powiedzieć że tak jak nasza budowa jest szkolnym przykładem jak nie powinno się tego robić, tak po drugiej strony błoń jest przykładem jak powinno to przebiegać.
Niestety takie są fakty - jak ktoś tego nie widzi to tak jak by chciał po derbach w Sosnowcu ,namówić dziennikarza by napisał że to my wygraliśmy 1-0 a nie oni
crazykaro napisał(a):

|
Gdyby odległość była mniejsza to nie dość że nie byłoby widać boiska ze skyboxów to pietro również miałoby utrudnioną widoczność, ale i tak konstrukcja trybun za bramkami psuje wszystko
|
To teraz pomyśl sobie jak skyboxy są spartolone pod względem konstrukcyjnym , że pomimo słynnych 17.5 metra, jest problem z widocznością
Zrozum- wszystko było do zrobienia - mniejsza odległość, widoczność ze skyboxów, czy tez większa przestrzeń od ulicy Reymana.W tych aspektach spartaczono wszystko
ps natomaist też zgadzam się że wałkowanie tego po raz setny tu na forum może być irytujące