Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
mdgn
Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2010, 22:03
sq napisał(a):Wyświetl post
Reasumując... nawet Wielka Wisła będzie miała Wielkie problemy na Łazienkowskiej. Doping-miazga. Piłkarze-galareta w kolanach. Nie rozpamiętujcie Wiślacy 0:3 przy dopingu ZERO... i cieszcie się że pierwszy mecz gracie na R22 bo kto wie co do waszego meczu na Ł3 się wydarzy.

PS. nie chcę nic mówić o kompleksach ale rozkminka na temat tego że stadion Cracovii to market, wiocha od wewnątrz, że doping WTSK, że bramka na 1:0 nie teges, że ręka na 2:0 nie teges hhehehehehheh jesssssssssssssu...
a user @siara od razu zlinczowany że niby kibic Cracovii
Spoko Wisła zaaplikuje bramę a el bambo Czinjama dwa razy nie trafi do pustej bramki lub ostuka poprzeczkę i będzie po temacie. A mówię oczywiście o wyjazdowym bo na R22 jakoś się Legii nie boję.. są mocniejsze drużyny. A kompleksy? Hm gdzieś Ty się uchował i co Ty wiesz o tym jakie "kompleksy" mają krakowskie drużyny.. Ogólnie mam to gdzieś, że śpiewają WTSK, nawet mnie to trochę śmieszy bo to oznacza, że ciągle czują się gorsi i faktycznie tak jest. A to, że stadion Cracovii jest mały i wygląda jak Tesco to nie nasza wina.. Choć osobiście nie uważam, żeby był brzydki
After I'm gone, your earth will be free to live out it's miserable span of existence..
It's one of my satellites, and that's how it's going to be!

Wierny Wiślackiej Religii
Odpowiedz cytując