sq napisał(a):

Reasumując... nawet Wielka Wisła będzie miała Wielkie problemy na Łazienkowskiej. Doping-miazga. Piłkarze-galareta w kolanach. Nie rozpamiętujcie Wiślacy 0:3 przy dopingu ZERO... i cieszcie się że pierwszy mecz gracie na R22 bo kto wie co do waszego meczu na Ł3 się wydarzy.
PS. nie chcę nic mówić o kompleksach ale rozkminka na temat tego że stadion Cracovii to market, wiocha od wewnątrz, że doping WTSK, że bramka na 1:0 nie teges, że ręka na 2:0 nie teges hhehehehehheh jesssssssssssssu...
a user @siara od razu zlinczowany że niby kibic Cracovii
|
Spoko Wisła zaaplikuje bramę a el bambo Czinjama dwa razy nie trafi do pustej bramki lub ostuka poprzeczkę i będzie po temacie. A mówię oczywiście o wyjazdowym bo na R22 jakoś się Legii nie boję.. są mocniejsze drużyny. A kompleksy? Hm gdzieś Ty się uchował i co Ty wiesz o tym jakie "kompleksy" mają krakowskie drużyny.. Ogólnie mam to gdzieś, że śpiewają WTSK, nawet mnie to trochę śmieszy bo to oznacza, że ciągle czują się gorsi i faktycznie tak jest. A to, że stadion Cracovii jest mały i wygląda jak Tesco to nie nasza wina.. Choć osobiście nie uważam, żeby był brzydki