|
Powiem szczerze, że już mnie lekko irytują niektóre teksty, wypowiedzi i artykuły poniektórych. Wiadomo, że nie jest to stadion marzenie, można za tą kasę było zbudować coś dużo lepszego, długość jego budowy pozostawia wiele do życzenia, jakość tych robót również ale naprawdę nie jest tak źle jak to niektórzy mówią.
Po co po raz tysięczny pisać teraz o rzeczach, których się zmienić nie da? Odległości trybun od murawy się nie zmieni, okrąglaka nie wyburzą. Ja nie wiem jak można narzekać na szerokość klatek schodowych, po meczu z Koroną pamiętam jak kilka minut po meczu dosłownie spojrzałem na wschodnią a ona praktycznie pusta, w mgnieniu oka. Nie trzeba się pchać jak bydło, 5 minut nikogo tak naprawdę nie zbawi.
Skupmy się na tym, żeby poprawili ten obskurny beton, bo to on wygląda najgorzej i z tym można coś zrobić bez problemu. Oczywiście trzeba też dopilnować alby zrobili zaplecze północnej.
To, że miasto kompletnie nie kontroluje tego co się na tej budowie dzieje to jest naprawdę skandal. Jak można tak kompletnie olać inwestycje za pół miliarda złotych? Niech mi ktoś to wytłumaczy, bo za chu** nie mogę tego zrozumieć.
|