Wyświetl pojedynczy post
Mila
Banita

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2010, 12:20
Widze ze dyskusja sie rozpoczela wiec postanowilem rowniez zabrac glos w tej sprawie(piszac z konta brata)
Dostalem bana na nik Adam za "głupoty" napisalem po meczu Polski z Australia ze "tak jak sie spodziewalem byly pozdrowienia dla Pzpn'u i Majchrowskiego... nikogo nie obrazilem ani nie spamowalem bo temat dotyczyl meczu Polski z Australia... dziwie sie obecnej polityce dawania banow... ja rozumiem dawac za naprawde "konkretne" rzeczy sprzeczne z NETYKIETA ale wy dajecie za naprawde błahostki... wiele z osob ktore sa pobanowane to nie sa przypadkowi kibice ktorzy wisłe znaja z telewizji... banujecie osoby(za błahostki) ktore regularnie chodza na mecze ktore jezdza na wyjazdy ktore sa na tym forum OD WIELU LAT nie mowie ze mamy byc "specjalnie" traktowani" ale jak leci ban niech on bedzie za cos naprawde sensownego... obecnie nie mam przeczucia ze zrobilem cos złego... wkurza mnie tylko ze osoby z ktorymi zostawiam serce na stadionie nie sa do konca fair...
Czy nie mozna dac najpierw jakiegos upomnienia np warna? czemu odrazu dajecie bany i to odrazu tak długie? ja dostalem na 3 miesiace... kolega wyzej na 6 miesiecy
Ostatnio edytowane przez Mila : 25.09.2010 o godz. 12:27.
Odpowiedz cytując