orzeu napisał(a):

Zawsze podajemy powod bana wiec nie wiem o co chodzi. Wdawalismy sie nie raz w rozmowy dlaczego i nigdy nic dobrego z tego nie wynikalo.
Teraz ktos twierdzi ze pisze z konta brata, ok niech i tak bedzie ale obserwujac jego wpisy widac znowu podobny styl wypowiedzi przez jaki wylecial. W dodatku wyskakuje tutaj z awanturniczym tonem czemu dostal bana. I co z nim zrobic?
Jestem ostatnim w kolejce do dawania bany za blahostki, robie to w zasadzie tylko w dwoch przypadkach. Gdy ktos wyzywa innych oraz gdy ktos nie reaguje na moje prosby (prosby!) aby stonowac w danym temacie. Jak przesledzisz moje posty to zobaczysz mnostwo apeli o wstrzemiezliwosc i wzajemny szacunek. Dopiero potem leca bany, a moglbym sobie te prosby z czystym sumieniem odpuscic.
I na koniec jest i tak stado niezadowolonych. No coz, mowi sie trudno. Nigdy nie uda sie zadowolic wszystkich ale jakies reguly byc musza.
|
Dlaczego Szanowny panie Orle piszesz o mnie w trzeciej osobie? Czy to nie jest proba obrazenia tego "kogos? Chcialbym zauwazyc ze mogłbys tak napisac, gdybys faktycznie nie wiedzial kto to, ale Ty doskonale wiesz.
Co do awanturniczego tonu, to jaki on ma byc skoro prosilem kilka razy grzecznie, interweniowal w mojej sprawie jeden z moderatorow tego forum i nawet wtedy nie dostalem odpowiedzi, tzn dotalem: nie bo nie!!! A prawda jest taka ze dostalem bana za poglady polityczne i tylko za to! I teraz to juz nawet wiem od kogo! Ani raz ktos mnie nie prosil, a przeciez mogl usunac tremat, mogl napisac upomnienie, mogl dac bana 2-tygodniowego,nawet miesiecznego, ale nie!!! Trzeba bylo przywalic pol roku i to za co? za to ze napisalem to o czym wie wiekszosc naszego narodu.
Jesli sie myle, to mozesz mi wytlumaczyc skad taka dluga karencja?