Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2010, 21:45
Cytat:
Tylko się tak znowu nie przypalcie tym dzisiejszym sukcesem. Przypomina mi się euforia po otwarciu stadionu z Arsenalem. Wtedy też wszyscy kwiczeli, że na Legię nie będzie mocnych. To dopiero pierwszy, ale ważny i przełomowy kroczek do (wice)mistrzostwa.
Powiem tak: fajnie, że wróciliśmy do gry. Przynajmniej "liga będzie ciekawsza" Ale mając w pamięci to, co grali do tej pory, to mimo euforii teraz po wygranej, to za 2-3 dni wszystko wróci do swojego stałego, marudnego stanu.

Cytat:
Mam nadzieję, że i na R22 będziemy oglądać takie (jeszcze lepsze!) mecze, oczywiście z pozytywnym dla Wisełki zakończeniem.... Prawdę mówiąc, nie spodziewałem się zwycięstwa Legii, a tu proszę Albo się obudzili we właściwym momencie, albo odesłanie Pączka i spółki do rezerw zaczyna procentować - reszta ekipy wzięła się do pracy. No i Kucharczyk - w ostatnich dniach jest chyba groźniejszym dla rywali zawodnikiem, niż gracze kupieni za ciężkie tysiące euro.
Akurat Vrdoljak w dzisiejszym meczu zagrał tak, jak powinien grać 1 mln Euro co mecz. A że w poprzednich meczach też był raczej pozytywnie wyróżniającym się graczem na boisku, przynajmniej na tle tej strasznej miernoty, to jeżeli pociągnie taką grę, to akurat pieniądze na niego wydane nie będą wyrzucone w błoto. Ale co do reszty - niestety trzeba się zgodzić. Antolović (drugi najdroższy) nawet jak broni pewnie, to i tak wygląda, jakby zaraz mu miała piłka wylecieć z rąk i wpaść do bramki Chociaż, co by nie mówić, dzisiaj bronił akurat względnie nieźle.

Edit:

Cytat:
*** *** *** *** weszło ***
Kreseq, edit raz-dwa, bo zaraz z tym banem będzie "mówisz - masz"
Ostatnio edytowane przez Sartre : 24.09.2010 o godz. 21:49.
Legionista
Odpowiedz cytując