Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2010, 21:33
lucekj napisał(a):Wyświetl post
Jestem zdania jak większość, nawet sami zainteresowani (Markus i wolfy), że z tymi grajami można śmiało mierzyć w mistrzostwo (jak silna liga jest każdy wie).
Przekornie napiszę, że dziur w naszej obronie szukać nie trzeba, są aż nadto widoczne.

lucekj napisał(a):Wyświetl post
Marku i wolfy - możecie się określić, aby rozliczyć Was po sezonie? Napiszcie bez lania wody, że Waszym zdaniem nie ma SZANS na majstra i będzie połowiczny spokój.
Ale przecież pisałem już wielokrotnie - z obecną kadrą będzie ciężko nawet o puchary. Teraz widzę tylko dwie możliwości:
  • nie czytałeś moich postów - tylko wtedy nie rozumiem o co się plujesz?
  • czytałeś, ale niczego nie zrozumiałeś - bez komentarza.
Serio - jest afera o to, że wolfy nie widzi naszego nowego szałowego składu, co chwila te same argumenty ( "Bunoza najlepszy z najgorszych", "jakoś to będzie, wszak to ekstraklasa" etc. ), a tu nagle Ty się włączasz i każesz mi się określać.

FYI - jeżeli zdobędziemy mistrzostwo, to będę bardzo szczęśliwy. Tu nie chodzi o to, żebym ja miał rację, tylko żeby Wisła była jak najsilniejsza. Ale - nie mam zamiaru robić z siebie idioty i udawać, że nie widzę gdzie obecnie jesteśmy. Poza tym czytając niektóre komentarze widzę, że wielu z tu obecnych brak pokory - fajnie jechało się Karabachem do czasu, aż oni pojechali z nami, nie? Więc może pora przestać traktować przeciwników z lekceważeniem, zwłaszcza, że sami nic nie gramy? Naprawdę - mistrzostwo samo się nie wygra, a my na razie nie mamy zbyt wielu atutów...

EDIT: Tak się teraz zastanawiam, po co w ogóle mu odpisywałem...

Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Bez przesady. Reklamy w radio i billboardy kosztują tyle samo kiedy reklamujesz 4 mecze na połowie stadionu i karnety za 130 PLN albo całą rudnę, cały stadion i karnety po np. 300 PLN. Ciesze się, że na razie nie wywalają pieniędzy w błoto, bo droga kampania reklamowa byłaby przedwczesna. No ale łatwo wydawać nie swoje pieniądze.
Poczekajmy na poczatek rundy wiosennej z ocenami. To co na razie robi dział marketingu uważam za znakomite - niskim kosztem fajny efekt.
Niskim kosztem fajny efekt? Dajesz do pieca.
Co jest takiego fajnego? Oni mają dotrzeć do nowych klientów, bo stali kibice i tak kupią karnety. A obecność w mediach buduje markę, my zaś potrzebujemy takiej kampanii wizerunkowej ze względu na słabe wyniki w lidze, kompromitację w pucharach i beznadziejną prasę.

Co więc jest takiego fajnego? Filmik na youtube? OK, pomysł i wykonanie bardzo fajne, ale ile osób z zewnątrz do niego dotrze?

Ten wątek był już zresztą poruszany przeze mnie i 1q2. Klienci ( nie kibice ) nie będą walić drzwiami i oknami żeby zobaczyć gości, którzy dostali w cymbał od Karabachu i męczyli się u siebie z Koroną. Trzeba ich zachęcić, wyjść do nich, pokazać że Wisła jest trendy, że to przeżycie - cokolwiek.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.09.2010 o godz. 21:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując