Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2010, 17:28
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Zawsze podajemy powod bana wiec nie wiem o co chodzi. Wdawalismy sie nie raz w rozmowy dlaczego i nigdy nic dobrego z tego nie wynikalo.
Teraz ktos twierdzi ze pisze z konta brata, ok niech i tak bedzie ale obserwujac jego wpisy widac znowu podobny styl wypowiedzi przez jaki wylecial. W dodatku wyskakuje tutaj z awanturniczym tonem czemu dostal bana. I co z nim zrobic?
Jestem ostatnim w kolejce do dawania bany za blahostki, robie to w zasadzie tylko w dwoch przypadkach. Gdy ktos wyzywa innych oraz gdy ktos nie reaguje na moje prosby (prosby!) aby stonowac w danym temacie. Jak przesledzisz moje posty to zobaczysz mnostwo apeli o wstrzemiezliwosc i wzajemny szacunek. Dopiero potem leca bany, a moglbym sobie te prosby z czystym sumieniem odpuscic.
I na koniec jest i tak stado niezadowolonych. No coz, mowi sie trudno. Nigdy nie uda sie zadowolic wszystkich ale jakies reguly byc musza.

Mam wglad do banow i stwierdzam ze 100% ma w opisie dokladnie podana przyczyne, ani jednego "bo tak" tylko wyraznie napisane czy za wyzwiska czy prowokacje czy jeszcze cos innego. Nastepnym razem proponuje sie zastanowic czy pitrafi sie poprzec argimentem swoje tezy zanim sie rzuci oskarzenie.
Upublicznienie tych powodow nie wiem czy jest najlepszym pomyslem bo od razu sie pojawi milion pytan czemu ten dostal dwa tygodnie, a tamten trzy. Ale jak rava przekonasz to niech i tak bedzie, nie mamy nic do ukrycia.
i tu co przykro mi powiedzieć,się mylisz.ja miałem dwa bany.nie wiem ani od kogo ani za co.jeżeli nie wiem za co (po długich dyskusjach w koncu co do jednego się dowiedziałem-i uważam ze był niesluszny.nie dlatego ze go dostałem,ale dlatego że w niemal identycznych przypadkach ludzie nie byli banowani),to nie mozecie się dziwic takim dyskusjom jak ta i temu,ze forumowicze domagaja sie większej jawności.dla mnie jest to brak odwagi cywilnej ze strony moderatorów,ze nie potrafia podpisac się pod swoimi decyzjami.i nie jest to nic osobistego do Ciebie,bo wg mnie jesteś jednym z tych trzymających poziom.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując