s1mone napisał(a):

Zapominasz mój drogi o jednym istotnym fakcie - właśnie wróciliśmy na R22, więc są przesłanki do tego, że będzie trochę inaczej niż 'zwykle'. Możliwe implikacje tego powrotu pozostawiam Tobie do rozważenia.
Pozdrawiam
|
Stadion nie zastąpi zdemontowanej niedawno obrony i nie nauczy piłkarzy, czego nie umieją.
Dodam też, że nie tylko Wisła będzie grać na nowym obiekcie. Wpierw to sobie rozważ.
picasso napisał(a):

TTy i i jeszcze jeden kolega-od niedawna na czerwono-uznajecie tylko te argumenty które sa wam wygodne.jeżeli nie zgadzaja sie one z waszymi tezami,to je ignorujecie.a na to co się Wam nie udaje spuszczacie zasłonę milczenia.dyskusja z wami jest bezcelowa i z tego co zauwazyłem coraz więcej ludzi na forum to dostrzega
PS.dobrze wiesz,ze nie chodziło o literówki,ale lepiej było się tego doczepic,niz odnieść się do meritum.
|
Picasso, mała rada: najpierw naucz się przedstawiać sensowne argumenty, rozmawiać merytorycznie, zawierać jakąś zgodną z rzeczywistością treść w słowach, a nie poprzez paroksyzmy o tym, jak to ludzie są głusi na Twoje mądrości, miej racje w konkretnych sprawach - choć jednej - a dopiero potem użalaj się, że nikt nie chce podzielić Twojego światopoglądu i zgodzić się z Tobą.
janko04 napisał(a):
|
picasso, wiesz wolfy i "tym podobni" to ludzie mądrzejsi od nas zwykłych szaraczków. Wiedzą lepiej
|
Gdyby się Tobie sprawdziło tyle ocen, ile Wolfiemu i gdybyś miał równie często rację, śmiało każdy mógłby napisać, że to Ty wiesz lepiej. Ten temat nie służy do wylewania własnych kompleksów pt. „dlaczego Wolfy czy ktoś inny” mając w jakiejś sprawie rację nie chce zmienić zdania w ocenie faktów.
Lucekj napisał(a):
|
Tak więc wolfiacze i inne Markusy przestańcie chrzanić głupot, że jak Maaskant nie dostanie materiału to nic nie uszje, bo z tym co mamy (Boguskim i Łobodzińskim) ŚMIAŁO można walczyć o majstra, co do pucharów to wiadoma sprawa.
|
I dlatego Holendrzy ściągają Branco, bo materiał wystarczający…

Nawet nie chce mi się tego szerzej komentować. Do zbioru mądrości Luckaj dochodzi nowa, pt. „Śmiało można walczyć o majstra” bez obrony, z wiecznie zawodzącym Łobo etc. Brawo. Widać, że Lucek się rozwija.