Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2010, 13:45
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Osobiście trudno mi uwierzyć że szefostwo Legii zdecydowałoby się na zwolnienie Skorży w przypadku porażki.
W takim przypadku niejako przyznaliby, że trener którego podpisali pół roku przed sezonem czy nawet wcześniej i cała układana przez niego polityka transferowa jest do dupy a na to chyba nieco zbyt wcześnie...
Z drugiej strony lepiej wcześniej niż później ale mimo wszystko jakoś w to nie wierzę.

Niemniej w dzisiejszym meczu zdecydowanie bardziej ucieszyłoby mnie zwycięstwo Legii, która mimo wszystko jest Legią a nie jakimś dziwnym pseudotworem z Poznania i okolic.

Możliwe, że masz rację i po Lechu go nie zwolnią. Pierwsze informacje pojawiły się już na przełomie kwiecień/maj , że Skorża ma być ich trenerem. Nie wiem czego oczekiwali od niego włodarze Legii, ale to, że nie potrafi przygotować zespołu do sezonu mogli się przekonać rundę temu. Nie żebym płakał z takiego obrotu sytuacji, a wręcz przeciwnie. Na transferach też się nie zna i to również w Wiśle pokazał sprowadzając Beto[na] czy Christowa. Teraz mają Mezengę i Kneżevicia czyli równowaga w przyrodzie musi być.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując