Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2010, 10:16
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
wg. naszego trenera oraz dr. sportowego Wisła powinna składać się z większości z polaków, tak że gdybym był bogaty... to ściągnąłbym:
Dawid Janczyk
Michał Janota
Błażej Augustyn
Adam Kokoszka
Bartosz Białkowski
Marcin Kowalczyk
Dariusz Dudka
Tomasz Cywka

każdy z nich grał trochę za granicą, a niektórzy nawet tam zaczynali swoja przygodę z poważnym futbolem, poza tym są młodzi i każdy z nich powinien wnieść nową jakość... nie każdy gra w podstawowym składzie swojej drużyny...myślę że można by próbować :]
Nie wiem czy byłby sens sprowadzać Augustyna ,przecież on w tym roku (chyba w kwietniu )zerwał więzadła krzyżowe i uszkodził łękotkę , nawet nie wiem czy wrócił już do treningów , oczywiści jest utalentowanym młodym zawodnikiem który już dużo potrafi , ma świetne warunki fizyczne , może grać i na stoperze ,i jako defensywny pomocnik ale jednak ściąganie go byłoby ryzykowne ponieważ nie wiadomo co będzie z nim właśnie po tej kontuzji czy wróci do grania na dobrym poziomie czy też posypie się jak kilku innych ,zresztą Cywka też już ma zerwane więzadła za sobą tylko że ten już wrócił do grania i narazie wygląda na to że nie ma większych kłopotów z kolanem choć ja jednak trzymałbym się z dala od zawodników którzy są już po takiej kontuzji . Co do Kokoszki to niech on trzyma się z daleka od Wisły , raz już się na nas wypiął i wystarczy. Dudi i Janczyk raczej są poza zasięgiem a po drugie raczej nie będą chcieli wracać do Polski .Janoty dawno nie widziałem więc nie mogę za wiele o nim powiedzieć, co do Białkowskiego to uważam że Sandomierski jest zdecydowanie lepszy i lepiej dopłacić nieco grosza i ściągnąć po prostu lepszego.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 24.09.2010 o godz. 10:26.
Odpowiedz cytując