Wyświetl pojedynczy post
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2010, 09:06
No więc ja czytałem te posty wczoraj i nie widzę tutaj żadnego rozpływania się nad Pazdanem. To, że Pazdan był najlepszym defensywnym zawodnikiem Górnika w roku 2009 to nie tylko mój pogląd, ale też kibiców Górnika. To, że prosiłem ludzi o danie mu czasu na wykazanie się przynajmniej na tych tygodniowych testach czy też to, że widziałem go jako walczącego z Kowalskim o 3 miejsce na środku obrony za Głowackim i Marcelo czy jako zmiennika Sobolewskiego też nie jest żadnym zachwalaniem tego zawodnika. Nie pisałem też jak widać, ze to będzie "drugi Sobol", więc nie wiem co chciałeś udowodnić tymi cytatami, ale nie udowodniłeś kompletnie nic poza tym, że Wolfy lubi sobie pozmyślać. Pisał o tym zresztą jova powyżej.
Ostatnio edytowane przez Sopranos : 24.09.2010 o godz. 09:09.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując