czy można się było domyśleć. Założę się, że wielu użytkowników nie domyśliła się i bała się zwrócić Tobie uwagę.
Powiedziałeś, że nie stać nas na kupno wypożyczonych zawodników. Uważam, że się mylisz. Zarządzanie kadrowe Wisłą zmieniło się i to widać. Obiło mi się o uszy gdzieś, że w kontrakcie mają oni klauzule pierwokupu. Basałaj nie jest głupi, zna się na swoim fachu.
Napisałeś o starszyźnie, że jest stara...( Dziwne, aby starszyzna była młoda) ... i słaba. Nie zgadzam się. Sobol, Żuraw czy nawet Boukhari, swoim doświadczeniem przebijają o lata świetlne wielu zawodników z naszej ligi.
I na końcu twierdzisz, że lepiej nie będzie... Nie wiem jakie ty mecze oglądasz, jeśli nie widzisz różnicy w stylu gry. Nowy trener nie zrobi drużyny w miesiąc. Potrzeba przynajmniej sezonu, aby poznać każdego zawodnika itp. Ja osobiście widzę duży progres. Za Skorży i Kasperczaka była długa piła na Brożka i "Urwij się" jak to bywa w Okregówce. A teraz, utrzymujemy się przy piłce, mamy dużo podań, stwarzamy sobie sytuacje z gry, ale jeśli dla ciebie nie ma różnicy, to niestety obawiam się ze potrzebna będzie wizyta u okulisty
Pozdrawiam
Edit:
@picasso, wiesz wolfy i "tym podobni" to ludzie mądrzejsi od nas zwykłych szaraczków. Wiedzą lepiej. I też mnie strasznie drażnią jego wypociny. Wszystko mu nie odpowiada, jak jest taki mądry to proponuje mu wyłożyć kasę panu Cupiałowi, odkupić Wisłę i zarządzać nią..