wolfy napisał(a):

Jasne, przekopię się tylko przez kilkaset stron tematu transferowego.
Jaja sobie robisz? Już zapomniałeś kto na forum rozpływał się nad "młodym reprezentantem" Pazdanem, kiedy Skorża w przypływie desperacji postanowił go przetestować?
|
Nie, nie robię sobie jaj. Nie trzeba grzebać w temacie transferowym, bo wystarczy tylko w moich postach, których za wiele nie ma. Uprzedzając Twój trud powiem Ci tylko, że już sprawdziłem i żadne takie sformułowania tam nie padły. Pisałem w skrócie tyle, że Pazdana nie zaszkodzi przetestować i że w związku z naszą ubogą wówczas kadrą mógłby być niezłym jej uzupełnieniem, czyli trzecim w hierarchii środkowym obrońcą lub alternatywą na pozycję defensywnego pomocnika. Pisałem też, że jest lepszy od Kowalskiego i na dzień dzisiejszy to podtrzymuję. Skończ więc z tym zmyślaniem.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.