Wyświetl pojedynczy post
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2010, 21:16
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że szukamy Polaków, ale nie na siłę.
Przecież zarówno Fojut, jak i Celeban to nie są zawodnicy lepsi od tych, których posiadamy.
Proponuję się wstrzymać co do ocen naszych gwiazd z ekstraklasy przynajmniej z pół roku, bo znów się okaże, że zagra jeden z drugim dwa dobre mecze, przejdzie do Wisły i będzie lipa jak z Łobo.
A co do tych co podałeś, hmm, nie wiem czy często oglądasz ligę, ja oglądam prawie każdy mecz i Ci zawodnicy co podałeś, to słabi są.
Naprawdę.
Część z nich może i nie jest, że tak powiem the best of the best ale...
Kupisz, Grosicki, Sandomierski, Sernas, Pozniak, Nhamoinesu czy Sobota to gracze dobrzy bądź bardzo ciekawi i o ile Kupisza, Pozniaka, Nhamoinesu czy Sobotę trzeba nadal obserwować o tyle Grosicki, Sernas i Sandomierski są w stanie wnieść do naszej drużyny ową jakość odpowiednio na prawym skrzydle, ataku i bramce.

A odpowiadając na Twoje pytanie...oglądam każdą kolejkę, a w niej większość spotkań na C+ oraz Orange Sport, pomijając powtórki w Ekstraklasa + Extra. Wiem również, że kilku z podanych przeze mnie zawodników nie prezentuje umiejętności pozwalających grać w Wiśle, co nie znaczy, że brak u nich potencjału, a co za tym idzie nie trzeba zwracać na nich uwagi.
Odpowiedz cytując