Wyświetl pojedynczy post
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2010, 17:56
Filippo123321 napisał(a):Wyświetl post
Aha.

A Fojut - czyli zawodnik z najwieksza srednia samobojczych bramek w naszej lidze czym cie zachwycil? A zawodnik (nie zawsze podstawowy) znakomitej obrony Slaska Piotr Celeban? A Ivans Lukjanovs? Napastnik, ktory strzelil 2 gole w 30 paru meczach. Labukas tak samo dobry - 2 gole w 27 meczach w tamtym sezonie.

Nie wydurniaj sie czlowieku w tym temacie. Lepiej wyjdz sobie na dwor, zrob sobie herbatę albo jakąs kanapke. Cokolwiek, tylko nie pisz glupot w tym temacie.
Co do Fojuta to mam gdzieś jaką posiada średnią bramek samobójczych. Interesuje mnie sposób w jaki się ustawia, jego warunki fizyczne i kilka innych rzeczy, a nie to jak sobie radzi w Śląsku.Dodatkowo nie wiem czy pamiętasz kto "lubił" walić swojaki...? Niejaki Arkadiusz Głowacki czyli gość, o którym w chwili obecnej mówi się jak o najlepszym polskim obrońcy ostatnich lat.
Celaban...? Co mnie intersuje czy jest podstawowym czy rezerwowym zawdnikiem...? Co mnie interesuje jak prezentuje się ogół defensywy Śląska...? Jak już mówiłem interesują mnie indywidualne możliwości tego gracza, która są na niezłym poziomie.
Labukas i Lukjanovs faktycznie nie mają zbyt oszałamiających statystyk ale... mają coś co przekonujew mnie do ich umiejętności. Sam nie do końca potrafię to nazwać ale wiem, że ta dwójka może wkrótce pokazać pełnię swoich możliwości.
Każdy może mieć swoje zdanie i ja takowe posiadam. Oczywiście najłatwiej jest napisać, kupmy Boruca, Jelenia, Błaszczykowskiego bo to super zawodnicy...tyle, że o tym to każdy już dawno wie. Mnie natomiast interesują zawodnicy z potencjałem, który nie został jeszcze nagłośniony jak te Sobiecha czy Sadloka.
Zresztą na mojej liście było trochę więcej nazwisk, a co za tym idzie czepianie się kilku z nich i mówienie/pisanie "o pisaniu głupot" jest nie na miejscu.
Odpowiedz cytując