ale ja nigdy nie pisałem, ze Brozek jest bardzo dobrym europejskim piłkarzem. Dla mnie jest wyróżniającym się piłkarzem polskiej ekstraklasy.
Wiadomo, jesteśmy dośc słabi w Europie, więc w skali Europejskiej jest dość średni, ale troche meczy w kadrze rozegrał, był na MŚ, został 2x królem strzelców naszej ligi.
A że ktoś ocenia go przez pryzmat tego jak strzela gole? Rozumiem jakby oceniał bramkarza, ale napastnika rozlicza się tylko z jednej rzeczy, tylko z jednej ; Liczy się to co w sieci.
Rudnevsa uważam za bardzo dobrego napastnika,Servasa uważam za dośc dobrego, a to gdzie pomiędzy nimi czy przed nimi jest Brożek, jest zależne od jego formy.
Łatwo jest pisać teraz, że jest słaby bo...ostatnie pół roku miał najgorsze w karierze. Ale ostatnio widac u niego progres, niestety kontuzja w meczu z Bełchatowem zrobiła swoje i od tamtego meczu to nie był ten sam zawodnik.
Kto miał kontuzje, do tego leczoną zachowawczo wie jak to wpływa na psychike człowieka.
jedyne co mnie wk**wia to to, ze naogląda sie jeden z drugim Barcelony i potem będzie pisał ze nasi nie kiwaja, nie grają z klepki, napastnicy sami nie mijaja 20 chłopa i nie strzelają bramki.
Gramy tym co mamy, maluchem kubica ni chuja by nie był w pierwszej 10 F1.
0 22 napisał(a):

|
Jest słabym piłkarzem, skoro nie potrafi rok w rok walić w lidze bez obrońców i praktycznie bez bramkarzy 20 goli. Niestety takie są realia. Im szybciej przyjmiemy to do wiadomości tym lepiej..
|
Rozumiem że : Choto, Arboleda, Janek Mucha to byli przesłabe cioty tak? Tak odbieram twój post.
Ten sam Arboleda, bohater meczu z Juventusem, to taka ....eczka, ciotusia dziewczynka słaba ahh no tak.
Przypomnij mi kolego, która była Legia której ten sam słaby piłkarz o którym mówisz, strzelił na ŁAZIENKOWSKIEJ 3 bramki? Jak słaby to musiał być przeciwnik, jak słabi są Ci zawodnicy. Może oni w ogóle nie są piłkarzami, może to kibice. Ale z pewnością nie można mówić że to drużyna, skoro bardzo słaby zawodnik jest graczem meczu i strzela hat-tricka.
kreseq jako jedyny relanie patrzy na to co mamy...
witek - sc Leffe 21 meczy 13 bramek
Hellas Verona 36 - 13
Piacenza 37 - 15
Atalanta 34- 25 ---> Wtedy Pippo Kake, to widział jedynie w WC
Czyli Paweł Brożek potrafi wyprzedzić/minąć przeciwnika czy nie?
Aaa...no i najważniejsze odnośnie tych dwóch słabych napastników ( Bo przecież Inzaghiemu, to podawali jak stał już na linii brakowej by dostawić nogę, nikt go nie widział bo miał pelerynę dającą niewidzialność tak?)