Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2010, 15:06
Markus napisał(a):Wyświetl post
Ale to tylko pokazuje, że to nie ja muszę się zastanawiać nad sobą.
Moze nie musisz, ale czy nie uwazasz ze tez ferujesz wyroki na przod (oceniasz graczy po 10 meczach) i uprawiasz male czarnowidztwo Historia pilki pokazuje ze czasami wczesne osady maja sie nijak do pozniejszych realiow. Wiec moze niektorzy z tych pilkarzy co juz ich skreslasz lub osadzasz moga Cie jeszzce zaskoczyc in plus co zreszta Tobie i sobie zycze (bez napinki to pisze)

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli Maaskant nie dostanie porządnych wzmocnień, to nie ma sensu liczyć na cokolwiek - nawet najlepszy trener nie sprawi, że Boguski przestanie potykać się o własne nogi
O ile pamietam to przed wypozyczeniem Boguskiego do Belchatowa tez sadzilo wielu ze nic z niego nie bedzie a jakos Lenczyk potrafil go nauczyc czegos bo nie powiesz mi ze wtedy gral slabo i potykal sie o swoje nogi. Potem jak do Nas wrocil do momentu kiedy go zalatwil drwal z Legii o nazwisku Borysiuk, to tez gral wedlug mnie dosyc dobrze, ale moze sie nie znam i nie umiem oceniac pilkarzy (rowniez bez napinki, szanuje Twoje odrebne zdanie, ale lubie polemizowac wiec nie ierz tego do siebie).

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując