Markus napisał(a):

|
Ale to tylko pokazuje, że to nie ja muszę się zastanawiać nad sobą.
|
Moze nie musisz, ale czy nie uwazasz ze tez ferujesz wyroki na przod (oceniasz graczy po 10 meczach) i uprawiasz male czarnowidztwo

Historia pilki pokazuje ze czasami wczesne osady maja sie nijak do pozniejszych realiow. Wiec moze niektorzy z tych pilkarzy co juz ich skreslasz lub osadzasz moga Cie jeszzce zaskoczyc in plus co zreszta Tobie i sobie zycze

(bez napinki to pisze)
wolfy napisał(a):

|
Jeżeli Maaskant nie dostanie porządnych wzmocnień, to nie ma sensu liczyć na cokolwiek - nawet najlepszy trener nie sprawi, że Boguski przestanie potykać się o własne nogi
|
O ile pamietam to przed wypozyczeniem Boguskiego do Belchatowa tez sadzilo wielu ze nic z niego nie bedzie a jakos Lenczyk potrafil go nauczyc czegos bo nie powiesz mi ze wtedy gral slabo i potykal sie o swoje nogi. Potem jak do Nas wrocil do momentu kiedy go zalatwil drwal z Legii o nazwisku Borysiuk, to tez gral wedlug mnie dosyc dobrze, ale moze sie nie znam i nie umiem oceniac pilkarzy (rowniez bez napinki, szanuje Twoje odrebne zdanie, ale lubie polemizowac wiec nie ierz tego do siebie).
Pozdrawiam