Baala napisał(a):

To moze i ja sie powbawie. Oglądam po 2-3 mecze na kolejke i ci zawodnicy z poza Legii, Lecha, Polonii się według mnie narazie wyróżniają:
Sandomierski - 21 lat, a w tej chwili najlepszy bramkarz w lidze, nieźle zbudowany prawie dwa metry w dodatku po wywiadach robi wrażnie ułożonego
Cionek - twardy obrońca, taki młodszy (24 lata) Cleber, co to się nie patyczkuje z piłką i rywalem.
Jovanovic - Bośniak 25 lat, jak dla mnie transfer sezonu do Polskiej ligi narazie. Zrobił na mnie duże wrażenie od samego początku, najlepszy gracz meczu (Polonia-Korona i Wisła-Korona), za Sobolewskiego byłby idealny.
Sernas - już sześć bramek w lidze, co mnie w ostatnim w meczu zaskoczyło, to to że też potrafi dobrze podać i nie "sępi". W dodatku gra w kadrze w pierwszym składzie dzięki czemu nabiera ogrania międzynarodowego. Zdobył gola przeciwko Czechom w eliminacjach
Bruma - Arka w tym sezonie sprowdziła dwóch bardzo dobrych bocznych obrońców przez co straciła najmniej goli jak na razie w lidze. Bruma to Holender więc by sie z Maskantem szybko dogadał, 26lat prawy obrońca, a wiadomo że u nas problem jest z tą pozycją.
|
Sandomierski i Cionek jak najbardziej. Jovanović grał narazie w 4 meczach i spisywał się albo poprawnie albo dobrze, warto się mu przyjrzeć. Za Sernasa to Widzew, znając ich, zarząda kosmicznych pieniędzy tak jak kiedyś zarzucił zaporową cenę za Napoleoniego. Bruma zagrał dobrze narazie w 2 meczach: z Górnikiem i Jagą, a w 4 pozostałych grał jak Cikos czyli słabo.