zajacek napisał(a):

|
Skład Wisły na ten moment to nie jest dobra drużyna, aledobry materiał na drużynę...
|
No właśnie to nie jest żaden materiał, tylko śmietnik. Jeżeli Maaskant nie dostanie porządnych wzmocnień, to nie ma sensu liczyć na cokolwiek - nawet najlepszy trener nie sprawi, że Boguski przestanie potykać się o własne nogi, Sobol, Cleber i Żurawski odmłodnieją o przynajmniej dwa lata a Łobodziński... OK, w przypadku tego ostatniego nie wiem nawet od czego zacząć.
Boję się właśnie takich gości jak Ty, którzy oczekują od trenera nie wiadomo czego. Cuda może są, ale nie zdarzają się często - a wcześniej czy później Legia i Amika się ogarną. Jeżeli wówczas wciąż będziemy czekać na "przebudzenie" Łobodzińskiego, Kirma, Bunozy, Cikosa i kogo tam jeszcze, to nie wróżę nam sukcesów...
fanfan napisał(a):

|
Ale ja nie mówię ,że mamy takiego zawodnika w kadrze . Chodziło mi o to że od samego Brożka i jego dyspozycji nie zależy nasza siła ofensywna ,bez dobrych podań nic sam nie zrobi więc wsparcie kolegów z ofensywy jest konieczne a Ty piszesz że od formy Pawła zależy czy osiągniemy sukces czy porażkę.
|
Jak Brożek był w formie, to radziliśmy sobie bez Boukhariego i Riosa. W drugą stronę to niestety nie działa, bo te podania nie będą przekładały się zbyt często na bramki. Patrz - ostatni sezon, oraz cztery sezony temu, kiedy Brożek nie strzelał zbyt często.
Mnie to wcale nie cieszy, ale takie są fakty. No, ale porządnego napastnika z kartą na reku ściągnąć nie sposób...