Cytat:
|
Nie siej fermentu,że będzie tak ciężko z biletami,bo trzeba to sobie powiedzieć,że ultrasów mamy zajebistych,ale pikników praktycznie nie mamy wcale. Nawet jeśli ich mieliśmy to kilka tysięcy odpadło po tym jak na Koronie cały sektor E stał i tam gdzie ja siedziałem dopingował.
|
Szczere pytanie , szczera odpowiedź .
Miałeś już okazję uczestniczyć w zabawie pt. ,,kupowanie biletów na mecz Wisła-Legia'' ?
Oczywiście to czy kupisz karnet czy nie to Twoja sprawa .
Jeżeli jednak nie miałeś okazji doświadczyć tego o czym pytałem w poprzednim zdaniu , to radzę Ci się nie nastawiać zbyt optymistycznie.
W przypadku gdy będziemy mieli do dyspozycji te 9 tys miejsc więcej z trybuny zachodniej , to być może zdobycie biletu na ten mecz nie będzie jakąś wyjątkową ekwilibrystyką. Gorzej kiedy zostaniemy z tymi 18 tys , które mamy aktualnie.
to o meczu z 2007 r
Cytat:
|
Zainteresowanie niedzielnymi derbami Polski jest ogromne. Na trybunach stadionu przy ul. Reymonta zasiądzie komplet 21 tys. kibiców, a według prezesa Wisły Marka Wilczka liczba chętnych do obejrzenia szlagieru Orange Ekstraklasy wynosiła nawet 50 tys. osób!
|
Pikników radził bym więc nie ,,skreślać'' zbyt wcześnie i śmiałych tez o ich braku nie rzucać na wiatr.
Radzę wiec każdemu porządnie przemyśleć plusy i minus karnetu.
Ja sam z tego typu wygody zrezygnowałbym jedynie w ostateczności , a fakt że klub postanowił sprzedawać karnety na rundę jesienną ucieszył mnie wielce.