Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2010, 21:01
blanco napisał(a):Wyświetl post
Dużo jest racji w tym co piszesz,ale ja np nie kupuje karnetu bo zawsze biorę znajomych na mecze i chcę mieć pewność,że siądą koło mnie i w ogóle. Nie siej fermentu,że będzie tak ciężko z biletami,bo trzeba to sobie powiedzieć,że ultrasów mamy zajebistych,ale pikników praktycznie nie mamy wcale. Nawet jeśli ich mieliśmy to kilka tysięcy odpadło po tym jak na Koronie cały sektor E stał i tam gdzie ja siedziałem dopingował.
Kolejna sprawa, ceny na Legie są już znane, konkretnie są 10 zł droższe od 'zwykłych' meczów,także na pewno nie będzie tak dużo jak się spodziewałeś...
Nie sieje fermentu, źle mnie zrozumiałeś. Nie chciałbym widzieć po starcie sprzedaży biletów na np Legię płaczu że kolejka pod hotdogi, że coś tam, coś tam. Jak klub zajebie to trzeba go krytykować ale to samo tyczy się nas kibiców.

Miałem za złe że nie ma karnetów, bo zabrano mi możliwość zakupu i bycia spokojnym o miejsce na trybunach, a mając świadomość jakie ciśnienie na bilety następuje przed top meczami oczami wyobraźni widziałem sznurek w którym będę stał.

Miałem za złe fatalną organizację sprzedaży na Koronę w poniedziałek z otwartą kasą tylko w WŚ. Nadal są mankamenty ale potrafię je zrozumieć. Dano mi możliwość i każdy ją ma. Korzystajmy.

Cena na Legię dla mnie była by większa o blisko 20 zł, dlaczego? Normalna cena 50 zł, karnet na 4 mecze 135 co daje za mecz 33 zł.

A co mnie cieszy? Że bez najmniejszej akcji marketingowej w dwa dni sprzedajemy więcej karnetów niż sąsiadki po miesiącu propagandy
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując