Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2010, 19:49
blanco napisał(a):Wyświetl post
Dużo jest racji w tym co piszesz,ale ja np nie kupuje karnetu bo zawsze biorę znajomych na mecze i chcę mieć pewność,że siądą koło mnie i w ogóle. Nie siej fermentu,że będzie tak ciężko z biletami,bo trzeba to sobie powiedzieć,że ultrasów mamy zajebistych,ale pikników praktycznie nie mamy wcale. Nawet jeśli ich mieliśmy to kilka tysięcy odpadło po tym jak na Koronie cały sektor E stał i tam gdzie ja siedziałem dopingował.
Kolejna sprawa, ceny na Legie są już znane, konkretnie są 10 zł droższe od 'zwykłych' meczów,także na pewno nie będzie tak dużo jak się spodziewałeś...
Gościu proszę Cię zamilcz.. Czytam już któryś Twój post, każdy następny bardziej idiotyczny od poprzedniego. Ale teraz to już dałeś do pieca. Śmiesz nazywać KIBICAMI ludzi, ktorzy przyszli na mecz z Koroną, tylko dla tego że stadion był nowy. Dobrze element napisał - obrazą dla pikników jest nazywanie ich piknikami, to są zwykli turyści. I jeżeli już więcej na R22 nie przyjdą to się bardzo cieszę - nomen omen - krzyż im na drogę.

Co Ty w ogóle piszesz? Czy ludzie wokół Ciebie płakali, że śpiewali ? Mój ojciec, człowiek koło 50 też był na meczu z Koroną, na codzień jest piknikiem, ale podobało mu się w piątek, powiedział, że miło sobie czasem coś krzyknąć. Spytałem się go czy ludzie wokół mieli coś przeciwko temu że stali, czy ktoś narzekał. Okazało się, że nie a jedyne narzekania były związane z grą naszych grajków. Także nie pier**l za przeproszeniem.

Ostatnia sprawa znajomych, co mnie zupełnie rozj**ało. Chłopie, Ty na mecz chodzisz w celach towarzyskich, czy dla Wisły? To co jak kumple nie idą, to Ty też nie mam rozumieć ? Jak kolega rzuci np "dziś mecz, ale świetna domówka się u Iksińskiego kręci, to idziemy tam, a nie na R22", to co idziesz z gościem na domówkę tak ? Gratuluję naprawdę. Powinno Cię obchodzić tyle co zeszłoroczny śnieg to, czy znajomkowie idą na mecz, czy też nie. Naprawdę idzie się załamać z takim podejściem.

Miłego stania w kolejce po bilety na Legię. Dla Ciebie i Twoich znajomych.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując