Wyświetl pojedynczy post
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2010, 19:30
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Jeśli wiesz jeden z drugim o karnetach a przed meczem z Legią będziesz płakał że biletu nie ma, a u konia kosztuje 200zł to już dziś wam mówię, śmieje się wam prosto w oczy!

Macie karnety, czekają w kasach, w cenach dobrych. Później jeden bilet na mecz "hitowy" może kosztować więcej niż cały karnet teraz.

Będzie płacz że przyjechali więksi koledzy i kupili 2000 tys biletów? Pamiętaj to twój problem! Że kolejka na 2 godziny? Twój problem!
Dużo jest racji w tym co piszesz,ale ja np nie kupuje karnetu bo zawsze biorę znajomych na mecze i chcę mieć pewność,że siądą koło mnie i w ogóle. Nie siej fermentu,że będzie tak ciężko z biletami,bo trzeba to sobie powiedzieć,że ultrasów mamy zajebistych,ale pikników praktycznie nie mamy wcale. Nawet jeśli ich mieliśmy to kilka tysięcy odpadło po tym jak na Koronie cały sektor E stał i tam gdzie ja siedziałem dopingował.
Kolejna sprawa, ceny na Legie są już znane, konkretnie są 10 zł droższe od 'zwykłych' meczów,także na pewno nie będzie tak dużo jak się spodziewałeś...
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując