MatMario napisał(a):

Jeśli wiesz jeden z drugim o karnetach a przed meczem z Legią będziesz płakał że biletu nie ma, a u konia kosztuje 200zł to już dziś wam mówię, śmieje się wam prosto w oczy!
Macie karnety, czekają w kasach, w cenach dobrych. Później jeden bilet na mecz "hitowy" może kosztować więcej niż cały karnet teraz.
Będzie płacz że przyjechali więksi koledzy i kupili 2000 tys biletów? Pamiętaj to twój problem! Że kolejka na 2 godziny? Twój problem!
|
Dużo jest racji w tym co piszesz,ale ja np nie kupuje karnetu bo zawsze biorę znajomych na mecze i chcę mieć pewność,że siądą koło mnie i w ogóle. Nie siej fermentu,że będzie tak ciężko z biletami,bo trzeba to sobie powiedzieć,że ultrasów mamy zajebistych,ale pikników praktycznie nie mamy wcale. Nawet jeśli ich mieliśmy to kilka tysięcy odpadło po tym jak na Koronie cały sektor E stał i tam gdzie ja siedziałem dopingował.
Kolejna sprawa, ceny na Legie są już znane, konkretnie są 10 zł droższe od 'zwykłych' meczów,także na pewno nie będzie tak dużo jak się spodziewałeś...