Wyświetl pojedynczy post
lexm
Junior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2010, 13:55
Ja nie potrzebuje żadnego Boukariego ... Rudnevs mi taki wystarczy Młody perspektywistyczny który chcę w piłce coś osiągnąć .... . Ale nadejdzie dzień sądu dla Basałaja i trenera jak wyniki będą dalekie od oczekiwań . Bo z tego co widzę wielu z was teraz nie widzi co się dzieje tylko będzie płacz po sezonie że nie ma wyników. Wtedy wyciągniecie wnioski .... tylko ile jeszcze . Oczywiście mogę się mylić ale tak to oceniam obserwuje Wisłe Cupiała od początku i wiem że tak źle pod względem potencjału sportowego jeszcze nie było .
Bo był zły sezon 2006/2007 ale ta drużyna miała jednak potecnjał . Natomiast nigdy nie widziałem tak totalnej głupoty z strony zarządzających klubem który pozbywa się obrony przed meczem w Pucharach dziwię się że Kasperczak odrazu nie podał się do dymisji to co mu ten gość zafundował to skandal...
Obecnie idziemu w kierunku takim kierunku przez tzn drużyny 1-2 meczów dobrych w sezonie i na tym mamy budować reputację .. a tu chodzi o politykę długofalową która umożliwi drużynie rozwój . Przepraszam bardzo ale ja poza Wilkiem może nie widzę ani jednego trafionego transferu w tym momencie i tyle.
Niestety ja to czarno widzę ...
Cikos i Bunoza to młodzi na dorobku ? Może Młodzi którzy chcą spokojnie zarabiać na piłkę ale bez cholernej presji jaka panuje w tym klubie bo może ktoś niezauważył ale oni nie gwarantują odpowiedniej klasy sportowej .. No chyba że zadwalamy się miejscem od 4 do 7 wtedy możemy budować drużynę na takich piłkarzach !!! tylko czy tego chcemy ?
Odpowiedz cytując