Wyświetl pojedynczy post
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2010, 09:15
Cytat:
Jak dla mnie tak źle nie było jeszcze
Lexm, mówisz tak jakby wszystko było przesądzone, a chyba nie pamiętasz sezonu, w którym skończyliśmy na 8 miejscu... Co do Maaskanta, jeśli oceniasz go po trzech meczach w lidze (i jednym w pucharze) i miesiącu pracy to znaczy, że żyjesz w jakimś świecie bajek, przecież nawet Rzymu nie zbudowali w jeden dzień. Tak samo z oceną Riosa - Ty myślałeś, że on tu przychodzi jako killer i walnie 30 bramek w lidze? Zapomnij, chyba nie wiesz o jakiej charakterystyce jest to gracz - raczej właśnie skrzydłowy, któremu od czasu do czasu uda się coś strzelić, ale za to potrafi zastawić się, dobrze utrzymać piłkę, ma dobry drybling, potrafi precyzyjnie rozegrać i doskonale dośrodkować (patrz mecz z Koroną) - a takiego gracza brakowało nam od... hmm czasów Kosowskiego? Co do obrony widziałem postęp w grze Bunozy,który z pewnością ma predyspozycje do dobrej gry, tylko musi trochę czasu popracować z trenerem, który go idealnie nastawi taktycznie. Co do tego Rudnevsa, Bruno i Smolarka to bym nie przesadzał... Na razie ta Polonia gra bez szału, Smolarek grał łącznie tylko 80 minut (bo pewnie kondycyjnie więcej by nie wytrzymał...), Bruno wcale też się niczym nie popisuje a Rudnevs do tej pory miał 2 bardzo dobre mecze, a Ty już go oceniasz na doskonały transfer. Ja wierzę, że w zimie przyjdzie ze 2 Holendrów, zwłaszcza do obrony, ktoś od przygotowania fizycznego i damy radę. Kasa z pewnością jest, tylko nikt nie chce jej utopić w jakiegoś grajka, który okaże się pionkiem, zwłaszcza, że trzeba zostawić z milion ojro na Riosa, bo myślę, że będziemy chcieli go wykupić.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez TRNKRN : 22.09.2010 o godz. 09:26.
Odpowiedz cytując