|
Dobra Dobra dajcie spokój Marcelo można było sprzedać ale np za pół roku gdy znajdą pożądnego środkowego a co zrobiono łapankę podrzędnych grajków z zagranicy a wielu ludzi tutaj uwierzyło że oni naprawdę potrafią grać . Nie potrafią ... tzn potrafią na poziomie miejsc 5-6 w lidze Polskiej !!! Bo poprostu nie są w stanie ustablizować formy ....
Będzie bardzo cieżko po tym co mamy zbudować nową drużynę ... Przecież jeśli ci piłkarze będą dalej tak grać to nikt nie weźmie za żadną kasę stąd .... hehehehe a wtedy na parę lat zostaniemy z tym podrzędnym zagranicznym szrotem .. Nie oszukujmy się ja wolę przemyślane 3-4 transfery a nie zaciąg takiego czegość ....
Poza tym skąd wziąść pieniądze otóż powiem tylko tyle jeden Rudnevs czy w Poloni Bruno + Smolarek znaczą więcej niż to co my dostaliśmy .... !!! Ot co !!! ... Zwolnienie Bednarza to był błąd ... W ogóle śmiać mi się chcę co się w tym klubie dzieje najpierw Skorży kazali jeszcze za transfery odpowiadać a później po zwolnieniu w pół roku wrócili do starego systemu . To ma być profesjonalizm !! ludzie dajecie się w bambuko robić robią z Wisły drużyne WEŹMY TANIO MOŻE SIĘ POKAŻE Z DOBREJ STRONY TO ZAROBIMY NIE MA ANI TROCHĘ BUDOWANIA ZESPOŁU W JAKIMŚ CELU BY ZROBIĆ JAKIS SUKCES SPORTOWY !!! OT CO MI CHODZI ...
Zresztą jedna rzecz co to za drużyna która sprzedaje 4 podstawowych obrońców w jednej rundzie DIAZ-MARCELO-GŁOWACKI - ALVAREZ .... ŻENADA POPROSTU ZROBIONO WIELKI MARKET I TYLE A BUDOWANIE DRUŻYNY WSADZIE SOBIĘ MIĘDZY BAJKI WIERZY CIE DALEJ W MIT MASKANTA I WIELKIEGO RIOSA KTÓRY SOBIE W POLSKIEJ LIDZĘ NIE POGRA I SKOŃCZY SEZON Z 3-4 GOLAMI ...
Jak dla mnie tak źle nie było jeszcze
|