Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2010, 08:10
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie.

Rios, Mały, Brożek. I tyle. Reszta jest średnio-słaba i nic ciekawego nie pokazuje ( Boukhari to wyjątek, on za mało grał, żeby go ocenić ).
Pora zejść na ziemię - jesteśmy ligowym średniakiem. Z tych silniejszych, ale jednak. Puknąć nas może każdy, od czasu do czasu coś wygramy - coś jak Bełchatów.
Bukhari za mało grał ? Dobry żart. Nie wiem jak mogłeś tego nie dostrzec ale mi wystarczyło kilka zagrań aby mieć pewność, że to zawodnik z innej planety.
Do zawodników ponad przeciętnych zaliczyłbym jeszcze Dragan Palicia...Zobaczcie jak on wyprowadza piłkę a jak robi to Cikosz. Wiem, że marne to porównanie ale Palić to naprawdę solidny zawodnik.
Patryk Malecki za Skorży rzadko bo radzko ale potrafił użyć mózgu teraz nie wiem kompletnie co się z nim stało. Biegnie z piłką do linii po czym oddaje ją bramkarzowi lub jest blokowany nie wiem ile można razy robić ten sam błąd.

Sorry wolfy ale Jagiellonia Białystok z Grosickirm i uj wie jeszcze tam kim nigdy nie zobi takich akcji jak Wisła i nigdy nie będzie tak operowała piłką jak my tych kilku fragmentach ostatnich dwóch meczów.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 21.09.2010 o godz. 08:16.
Odpowiedz cytując