Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2010, 01:41
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Pare tygodni temu napisałem tutaj, że przeczytałem w PS, że mecz Polski z Australią bedzie otwarciem Waszego stadionu. Wyrwałem się trochę przez przekorę, z racji tego, że na forum było sporo szyderki, że otwieramy stadion bez jednej trybuny. Wtedy wytłumaczono mi, że PS się myli, że otwarcie będzie potem.

Czy mecz z Koroną był otwarciem? Jeśli nie to czy przed każdym meczem macie takie bajery?

A może to było jednak otwarcie?

Czyli jednak da się otworzyć stadion bez trybuny? A nawet dwóch?

P.S. Czytać z przymrużeniem oka
To było otwarcie dlatego zaprosiliśmy Man Utd ale że zapomnieli strojów to przebraliśmy ich za Koronę Kielce. Słyszeli że w warszawie płacili po pół miliona $ za gola jak sobie dał wbić Arsenal Legii to chcieli nas na taką samą kasę naciąć, ale że my centusie i tylko z dwóch trybun to zapłacone za dwa gole.

emj10 napisał(a):Wyświetl post
A co to jest za trawa z prawej strony boiska?

Jakiś pas startowy?
To jest miejsce gdzie Ariel Borysiuk w czasie meczu może ćwiczyć wślizgi żeby mu lepiej wychodziły i żeby nóg nie łamał. Ewentualnie pas awaryjnego lądowania na spadające balony, czasem z Warszawy, czasem z Wronek.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując