Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2010, 16:43
Zlatan93 napisał(a):Wyświetl post
O jakim meczu Ty mówisz? Że niby z Koroną g1 i g5 milczało. A mam pytanie, czy w ogóle widziałeś mecz, choćby w telewizji?

35 zł na młyn. Z pewnością. Stadion będzie większy, będzie o UWAGA, UWAGA 15 tys. więcej miejsc do zapełnienia a Ty chcesz dać bilety droższe o 15 zł?

Moim zdaniem cena biletów na większość (min. 10 tys miejsc) nie powinna przekraczać cen biletu do kina. 20 zł na C i G to kwota jak najbardziej odpowiednia.

Narożniki zrobić po 30 zł. A na wschodnią i zachodnią po 40 i 50 zł, ewentualnie kilkaset miejsc (300 np.) bilety po 80 zł, ale to takie miejsca w klasie biznes.

Więcej klub zarobi na tańszych biletach, jak więcej ich sprzeda. Weźcie pod uwagę to, że dużo osób przyszło na Koronę bo boooom, otwarcie stadionu, na Polonii Bytom tego nie będzie, dlatego trzeba zrobić ceny przystępne dla człowieka, który zarabia średnio.

Tak się składa, że byłem na G4. Naprawdę były takie momenty, że z dopingiem z G5 było bardzo słabo, kolega mi poźniej mówił, że w narożniku było zdecydowanie lepiej na g1, gdzie był bo podobno wokół jacyś emeryci siedzieli. Do tego prowadzi właśnie taka polityka - danie śmiesznie niskich cen - 20 PLN(niecałe 5 euro!!) na mecz bądź co bądź wicemistrza Polski! Popatrz sobie na Legię, Amicę, jakie oni mają tam ceny.

Zrozum, że społeczeństwo polskie nie jest już takie biedne jak kiedyś. Ludzie naprawdę zarabiają więcej, więc wydanie nawet tych 70 zł raz na dwa tygodnie, żeby obejrzeć mecz w komfortowych warunkach(myślenie piknika - siedzę i oglądam cały mecz, nikt mnie nie zmusza do wstawania) to wg mnie nie będzie jakaś sprawa nie do przeskoczenia. Poza tym na Wisłę chodzi się z oddania i poświęcenia klubowi i to 10-15 zł skutecznie odstraszy marianów, którzy poszli na g, "bo było najtaniej".

Naprawdę nieduża cena za podniesienie jakości dopingu i pozbycie się z sektora ludzi, którzy przykładowo ostatnio popisowo zj**ali bardzo fajną oprawę.
Ostatnio edytowane przez fialo : 20.09.2010 o godz. 16:47.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując