Wyświetl pojedynczy post
Lewy'88
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2010, 15:19
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Takie pytanie co do kreatyny, czy jej stosowanie może powodować wypryski na twarzy? Słyszałem sprzeczne opinie na ten temat.

Nie. Tradzik (jeśli o to Ci chodzi) pojawia się od nadmiaru białka, którego niektórzy nadużywają przy cyklu kreatynowym, bo chcąc robić masę przyjmują sposób odżywiania "byle dużo białka". Niestety nie wiedzą że to może być szkodliwe, wszystko powinno się robić z umiarem

Jachcik napisał(a):Wyświetl post
Czy trening ACT, mogę wykonwywać9a bardziej czy ma to sens), bez ćwiczeń obciążających nogi?. Mam problem z kolanem jestem dopiero półtorej tygodni po artroskopii w trakcie której był wykonywany zabieg i nie będę dał rady przez dłuższy czas kolana obciążać. I czy mogę wykonywać ćwiczenia w domu mając dostępne tylko drążek i hantle tak zeby to miało ręce i nogi?

Nie ma sensu wg. mnie ćwiczyć bez nóg, chciaż niektórzy tak ćwiczą latami, a później na plaży, piękna i muskularna góra, a nóżki jak patyczki zjebanie to wygląda wg. mnie. Druga sprawa że na samym drążku i hantlach, nie poćwiczysz tak, żeby to miało ręce i nogi
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
Odpowiedz cytując