Wyświetl pojedynczy post
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2010, 14:57
Tak jak ktoś powiedział jak na razie w składzie kilku zawodników od których możemy zacząć cokolwiek budować niestety część z nich się nie nadaje, a więc tak...

Mogą przydać się:
Andy Rios - Bardzo przydatny dla drużyny, wysokie umiejętności powinniśmy się zdecydować na jego wykupienie na pewno byłby czołowym piłkarzem w naszej drużynie
Paweł Brożek - Mimo wszystko obecnie najlepszy snajper w naszej drużynie i ponadto jest jeszcze w dobrym wieku.
Cezary Wilk - Już za niedługo zastąpi w pierwszym składzie Sobolewskiego jak dotychcasz spisywał się poprawnie.
Patryk Małecki - Mimo wszystko potencjał posiada. Powinien mniej kłapać do sędziów, a wtedy może być przydatny.
Nourdin Boukhari - Trudno oceniać go po jednym meczu, ale wierzę że może się przydać...
Gordan Bunoza - Jak na razie dobrze sobie radzi nie popełnia już tych błędów, których popełniał po przyjściu do Wisły.
Piotr Brożek - na obecną sytuacje na lewej stronie obrony może się przydać i tyle...
Milan Jovanić - Jeszcze w dosyć młodym wieku jak na bramkarza musi wyeliminować kilka fragmentów gry i będzie dobrze. Ja w niego wierzę.
Mariusz Pawełek - Mimo wszystko moim zdaniem powinien zostać...

Powinni odejść
Wojciech Łobodziński - od niego zaczynam pisanie tej listy. Wielkie obciążenie naszego budżetu klubu i żaden z niego pożytek, odejść powinien już dawno.
Rafał Boguski - Co najmniej wypożyczenie powinno być niech się rozegra, albo nie wiem co... przyjęcie piłki w jego wykonaniu fatalne wiele fragmentów gry też no i sytuacje marnuje...
Mateusz Kowalski - W ogóle się nam już raczej nie przyda chyba, że ME a temu jestem przeciwny pożytku już z niego żadnego.
Jirask - Bądźmy szczerzy ten zawodnik zagrał jeden dobry mecz z Tottenhamem dwa sezony temu. Raczej zbędny obecnie nic ze sobą nie prezentuje.

Niewiadome (?)
Łukasz Garguła - ciągle trapią go kontuzję nie dostaję praktycznie w ogóle szans gry myślę jednak, że ma potencjał jednak nawet nie wiadomo w jakiej formie jest po kontuzji.
Dragan Paljić - Nie byłem przekonany co do tego zawodnika jak przyszedł do nas jednak może być puki co tą alternatywą na lewą obronę wielkiego pożytku z niego nie ma.
Erik Cikos - Chaotyczny, popełniał dużo błędów kto wie może potrzebuje czasu...
Maciej Żurawski - kiepska forma po powrocie do Wisły jednak zaliczył już asystę w sezonie i gola trudno cokolwiek o nim mówić. Na pewno nawet zbliżonego poziomu do tego za dawnych lat nie prezentuje.
Kirm - Na R22 ściągnął go Skroża. Też wielka nie wiadoma na swoim koncie ma tylko 3 może 4 udane mecze i to w starciach z przeciętnymi zespołami.
Chavez - Kompletna nie wiadoma...

Ewentualne wzmocnienia:

-Jeśli mielibyśmy opierać się też na graczach polskich to tak:
Grzegorz Bartczak - prawy obrońca - 25 lat - Zagłębie Lubin.
Krzysztof Bąk - prawy obrońca 28 lat - Lechia Gdańsk.
Dotychczas w Lechii się sprawdzał mógłby się przydać słabszy od Cikosa raczej nie jest.
Marcin Kowalczyk - prawy obrońca - 25 lat - FK Moskwa
Etatowy reprezentant polski, ale to solidny boczny obrońca można by było go kupić.
Dariusz Dudka - boczny obrońca, defensywny pomocnik, boczny pomocnik - 28 lat - Auxerre
Były gracz naszego klubu już w zimie powinien opuścić zespół, gdyż nie gra tam w podstawowym składzie. Równie wszechstronny jak Diaz i może grać na takich samych pozycjach jak on.
- Zagraniczni piłkarze grający w ekstraklasie
Dudu - lewy obrońca - 25 lat - Widzew Łódź
W dobrej formie. W Widzewie poczyna sobie naprawdę bardzo dobrze.
Ukah - Środkowy obrońca - 26 lat -Widzew Łódź
"Silny defensor" za sobą ma już kilka udanych występów wskoczył do składu w miejsce Bieniuka i prezentuje się lepiej od niego.
Mido - boczny obrońca - Jagiellonia Białystok
Obecnie kontuzjowany, w Jagielloni grał naprawdę nieźle jak wyzdrowieje moglibyśmy go wykupić.
Odpowiedz cytując