Wyświetl pojedynczy post
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2010, 01:39
Hmmm no więc, jestem po seansie z demami PESa i FIFY i... na ten moment przesiadam sie na FIFE 11. (PC).

PES 2011 ma dalej te same sztuczne animacje, dalej widać 'przeskoki' pomiędzy animacjami ruchów piłkarza. Dalej ma ....... bramkarzy i dalej piłka odbija się gdzie chce. Piłkarze w PESie są jacyś... niezdarni. Leci taki Messi do piłki i nagle zamiast ją przyjąc nogą to robi to kolanem>ręką>głową i ostatecznie ta się gdzieś odbija pod nogi przeciwnika. AI komputera zdecydownie lepsze w ofensywie, w def. ssie. Rzucam centrę, która leci 3 lata w pole karne, a obrońca komp. nawet nie probuje wyjść przed mojego, dzięki czemu strzelam w bramkę obok bezradnego bramkarza.

Na plus na pewno, wreszcie! siła podań i ich kierunek. Licencje na Puchary i Master League Online (zapowiada się ciekawie). Na minus, oprawa graficzna (grając na Nou Camp czułem się jakbym grał na stadionie w Wodzisławiu).

Co do FIFY, jestem pozytywnie zaskoczony. Zwłascza grafika, wychodzenie na pozycje przez zawodników, płynność animacji, fajne, niespodziewane reakcje komputera i bramkarzy. Jedyne co mi nie pasuje, to trochę za łatwo - ale chyba w demo jest poziom amator ustawiony.

Jako fan PESa mam nadzieję, że Konami jak zwykle w wersji finalnej pozbędzie się powyższych bugów. Jak nie, to z przyjemnością pogram w FIFĘ.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując