Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2010, 19:33
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ja ostatnio pamietam Pawla jako napastnika ktory strzalu na bramke nawte nie moze oddac. Niech zapierdziela bardziej po boisku a nie sie miota po nim.
Ale mam chyba najwazniejsza przyczyne niepowodzen druzyny. Wszystko zaczelo sie jak opuscilismy R22. Poziom gry spadl wraz z iloscia kibicow na trybunach. Widowiska w Sosnowcu czy na SS wcale nie przypominaly tych na R22. Mam nadzieje ze powoli pilkarze wyjda z tego impasu i znowu beda grac w swoim domu jak kiedys.
wg. Ciebie Paweł Brożek po boisku się miota?

Czyli uważasz trenera za kompletne dno, który wystawia bezproduktywnego zawodnika(miotanie to zaprzeczenie dobrego, odpowiedniego ustawienia zawodnika) i nawet go nie zmienia.
Pomimo, że ja po ostatnim meczu, ba nawet dwóch pamiętam Pawła Brożka jako jednego z nielicznych który zjeby dostać nie powienien.

Zwalanie na mecze w Sosnowcu czy Suchych niepotrzebne, Legia pokazała że doping nie ma wpływu na grę.

Piłkarze wyjdą z impasu? Chłopie, oni osiągneli w pewnym momencie swoje maksimum zdobywając średnim składem 2x Mistrzostwo Polski. Oni wtedy grali na szczytówach, a teraz po prostu wrócili do formy, zero odkrywczego.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując