Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2010, 18:53
voy2s napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze musi Ci trochę lat przybyć i musisz zacząć sam zarabiać aż zrozumiesz, że dla zarządu klubu Ci najbardziej fanatyczni kibice są najmniej ważni.
Przykładem Legia, tyle było wojny z kibicami tyle lamentu o ceny, ale efekt osiągnęli i mają przyciągniętą na stadion klasę średnią.
I o to chodzi aby stadion w 80% był zapełniony właśnie przez takich kibiców.
.

Wiesz, mnie np. stać na bilet za 50 zł, ba stać mnie na bilet za 100 zł i więcej, lat też już mam więcej niż bym chciał mieć ale nie o to tu chyba chodzi żeby się licytować. Ok, na Legii kupili karnety ale szybciutko się od tej Legii odwrócą jak im się coś nie spodoba ( wyniki? ). Ci za 20 zł pewnie za to będą chodzić nawet na 2 ligę. Każdy kibic jest ważny - z różnych powodów ale jednak tak samo.

Trzeba znaleźć miejsce dla wszystkich na tym stadionie - dla takich którzy chcą stać i dla takich którzy chcą siedzieć. Jak będzie cały stadion oddany obawiam się że miejsca będzie aż nad to. Póki co musimy wszyscy żyć w symbiozie i tyle. Cieszmy się wspólnie tym co mamy. Stadion z zewnątrz jest jaki jest ale w środku robi wrażenie. Co do widoczności na dolnej części nowej trybuny - ja siedziałem na E15 rząd 15 i osobiście jestem zadowolony. Górna część jest jeszcze lepsza. O to chyba chodzi. Dobrze widać, ekstra akustyka a my zamiast się cieszyć tym że nie musimy tułać się po wioskach licytujemy się tym kto jak ma kibicować. Wolałbym żebyśmy wspólnie zastanawiali się jakimi środkami zmusić miasto do poprawy tego co jeszcze należy poprawić na naszym stadionie bo jest tego chyba ciągle niemało.

Oddadzą cały stadion, młyn wróci do siebie, ci co chcą siedzieć pewnie wylądują na starej AB, tacy jak ja którzy nie chcą siedzieć, chcą dopingować czynnie ale nie idą do młyna pewnie zostaną na C i wszyscy będą zadowoleni.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 19.09.2010 o godz. 18:56.
Odpowiedz cytując