Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2010, 14:46
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Prędzej wywaliłbym Skorże niż Iwańskiego czy jakiegokolwiek wskazanego przez niego piłkarza.
Nie chcę bronić Skorży, bo już nie jest u nas i mówiąc prostolinijnie - mam go w dupie. Ale akurat tą jedną decyzję - odsunięcie Iwańskiego - w całości popieram. To jest zwyczajna gnida, pierwszy który zaczyna kopać dołki pod trenerem jak ten tylko źle na niego spojrzy. Bozia dała mu nieco umiejętności, ale ambicji i profesjonalizmu mu mocno poskąpiła. Znam go jeszcze ze Szczakowianki, której mecze śledziłem kiedy jeszcze grali w drugiej a później pierwszej lidze i jest to leń śmierdzący, ma się za drugiego po Bogu. Ten koleś ma absolutnie destrukcyjny wpływ na resztę zespołu. Dziwi mnie jedynie że tak późno ktoś się na taki ruch zdecydował, i jak dla mnie Skorża właśnie tą decyzją pokazał że jednak ma jakieś tam jaja, bo w przeciwieństwie do swoich poprzedników zaryzykował być może swoim stanowiskiem by odsunąć chyba w sumie najlepszego na boisku, ale najgorszego poza nim. 10 Brożków w połączeniu z 10 Małeckimi nie są wstanie Iwańskiemu dorównać, i na dłuższą metę żaden zespół z nim w kadrze nie będzie w stanie nic osiągnąć, jestem tego absolutnie pewien.
I polecam jeszcze wpis Czesia 'Murinio' dla weszło http://www.weszlo.com/blog/1/436
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując