Bekas napisał(a):

|
Tym bardziej, że jasne jest gdzie się siedzi, a gdzie stoi. Chcesz stać to idź do młyna. Jedyna nadzieja, że jak będzie 33 tys stadion to te problemy znikną w momencie kiedy będą sektory dla bogatych pikników, dla rodzin etc. Każdy kibic jest ważny, ten siedzący piknik, być może wrzuci do puszki 50 dych na oprawę, albo kupi co roku koszulkę za 230. Nie ma kibicow gorszych i lepszych, będziemy mieć tak duży stadion i mamy tylu kibicow, że będzie i wystarczająco dużo dopingujacych fanatyków i cała masa pikników, którzy zasilą budżet klubu. .
|
Oczywiscie ze sa kibice gorsi i lepsi. Sektor rodzinny dla osob zabierajacych dzieci na stadion to bedzie cos ekstra, bo wazne jest zeby wychowywac sobie nowe pokolenia Wislakow. I sektor dla tych dzieci powinien byc wydzielony zeby mogly sobie spokojnie ogladac mecz to sprawa prosta. Bedzie zachodnia beda miejsca do siedzenia dla starszych

Ciekawy jestem ile z tych piknikow rzeczywiscie wrzuca te 50pln na oprawe oni maja to w dupie. Jestem pewien ze 80% skladek jakie wpadaja do puszek wrzucaja osoby ktore angazuja sie w doping i zalezy im na pieknych oprawach albo osoby ktore w mlodosci to robily(wychowani na X). Jest masa osob starszych na stadionie ktora dopinguje masa dziewczyn ktore zdzieraja gardla na stadionie.
Dla mnie najgorszy typ kibica to osoba ktora nie potrafi zabrac z soba na stadion syna czy corki a sam siedzi na foteliku i interesuja go tylko 4 najwazniejsze mecze w sezonie.I to jest fakt niezaprzeczalny.
Sa osoby ktore sa na prawie kazdym wyjezdzie ktore organizuja akcje charytatywne z ramienia SKWK.
Wiec trudno przy takich porownaniach nie mowic o kibicach lepszych czy gorszych.
Na szczescie na naszym stadionie prawie na kazdym sektorze sie stalo, mam nadzieje ze jedynie zachodnia po oddaniu bedzie sektorem ktory bedzie siedzial a reszta stadionu bedzie stac i pieknie spiewac Wislackie piesni.
A jak komus to nie pasuje to zawsze ma wygodny fotelik w domu przed telewizorkiem...
Parafrazujac Twoja wypowiedz, chcesz siedziec zostan w domu.