1q2 napisał(a):
Ja nie zakładam że coś się wydarzyło - Napisałem tylko że nie wiemy wszystkiego.To Ty założyłeś że to tylko o kartkę chodziło.
Co do zmian - dajmy sobie spokój, za krótki czas minął by krytykować to czy tamto - Gdyby Żuraw czy Boukhari ukuł to by były peany że dobrze że zostali, nie ukuli - jest krytyka - ok.Zobaczymy co będzie dalej.
|
Widze, ze Ty naprawde lubisz gdybac

Problem w tym, ze jednak nic nie ukluli. Zuraw oprocz Szawle i Juszczyka, to w ogole nic nie kluje odkad powrocil. Choc to oczywiscie byloby najlepsze rozwiazanie - Maciek w kilku kolejnych meczach laduje do sieci niczym Niedzielan i sprawa sie rozwiazuje, a ja siedze cicho i wszyscy zapominamy o Maleckim.
Co do zmian, to zauwaz prosze ze to nie sa jakies moje autorskie fanaberie, gdyz multum ludzi pisalo o tym samym w temacie meczowy, bo tu wcale nie potrzeba czasu i nie trzeba byc wielkim fachowcem, zeby zauwazyc kiedy ktos znika z boiska, bo zaczyna brakowac mu pary. W takich okolicznosciach tym bardziej prosi sie o zmiane, jesli ktos tak jak Zuraw od poczatku meczu prezentuje sie blado.