|
Małecki to taka postać którą część wiary szanuje za przywiązanie do barw, za fakety w stronę sektora Cracovii i nie tylko po zdobytym golu, za serce zostawiane na boisku w imię Wisły mimo że mu mecz nie zawsze wyjdzie, i druga część osób, która go nie trawi bo macha rękoma i wyzywa sędziów. I tego nie zmienimy, Zdania są podzielone i już. Inaczej żeby każdy zrozumiał, przez bardzo zagorzałego kibica-fanatyka Wisły Małecki jest szanowany, przez fana, który koncentruje się tylko na piłce, podaniach i ładnych asystach, czyli przez konesera dobrego futbolu, który na stadion przychodzi żeby tylko mecz obejrzeć, nie angażując się w żadne ultraski, chuliganki, zbiórki, oprawy, melanże z braćmi, dopingi itp asystach już nie, tak to mniej więcej wygląda, nie tyczy się to wszystkich, ale dużej większości
Dodać zapomniałem że jest też dobrym piłkarzem, bo to nie jest tak że jak ktoś przywiązany do barw a grać nie umie to powinien być wystawiany na boisko, ultrasom, chuliganom, fanatykom, nie fanatykom też zależy na dobrych wynikach, zwycięstwach, MP czy Lidze Mistrzów, tyle że łączą jedno z drugim, prostuję bo nie chce być zle zrozumianym jakoby Małecki był tak mizerny, a powinien wychodzić na murawę tylko dlatego bo tak ktoś chce, może ktoś go nie lubić ale każdy obiektywny przyzna że ma papiery na granie i to nasza przyszłość, nie mam zamiaru bronić Małeckiego bo nie podoba mi się jak czasem za daleko się posuwa w słowach (względem trybun, fanów Cracovii w porządku, nie mam nic przeciwko, ale z sędziami musi uważać bo to ch.. złamane i lepiej się przymknąć, a potem się wyżyć na nim pisząc na kartce 100 razy "sędzia Małek, Siejewicz, Żyro.... ch...", tym bardziej że jest na cenzurowanym i wystarczy głupi pretekst do tego żeby dał mu żółtko, a komentatorzy przyznają sędziemu rację, mimo że gdyby przytrafiłoby się to innemu piłkarzowi to powiedzieliby że to skandal co sędzia zrobił, a to dlatego bo tak się już przyzwyczaili i ślepo w to spoglądają, dlatego Mały musi ich wziąć ich na wyczekanie i troszkę czasu minąć musi żeby to się zmieniło) ale też nie chcę by Maskaant nie przesadził i nie skończyło się na tym że jego już w Wiśle nie będzie, a Małeckiego już wcześniej straciliśmy
Ostatnio edytowane przez aNouc : 19.09.2010 o godz. 01:25.
|